Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 235 10
Μπουρδέλα
290137
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Υστερα από κάτι πρωινές περιπέτειες που είχα σήμερα είπα να πάω να χαλαρώσω και να επανεκτιμήσω την μικρή Ντόρα. Αφού η πατσά με ξαλάφρωσε από το εικοσάρικό μου με πέρασε στα ενδότερα. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε η Ντόρα φρέσκια κι ευχάριστη όπως την άλλη φορά. Σήμερα σκέφτηκα να παίξω το εξής κόλπο που τελικά απέδωσε όπως ακριβώς το είχα σκεφτεί. Πως μας την κάνουν κάτι καριόλες και κάθονται έτσι ώστε να μην έχουμε πρόσβαση εκεί που θέλουμε? Ετσι έκατσα κι εγώ στη Ντόρα. Καθιστός εγώ με ανοιχτά τα πόδια, την κάθισα ανάμεσα και κόλλησα πάνω της. Ετσι το μωρό δεν είχε άλλη επιλογή από το να αρχίσει τα φιλιά σε λαιμούς, στήθος κλπ. Εγώ πάλι έκανα τις συνηθισμένες εξερευνήσεις καθώς είχα σε άμεση πρόσβαση ότι ακριβώς ήθελα. Λίγο αργότερα το κομμάτι σηκώθηκε και πήρε το μωρομάντηλο για να καθαρίσει και να ετοιμάσει το ακάποτο όπως συνηθίζει. Αυτή τη φορά δεν την άφησα καθώς ήθελα λίγο μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ και της έδειξα το προφυλακτικό. Η πίπα της ήταν όπως και την άλλη φορά όμως τώρα της τράβηξα το χέρι και την έστειλα να δουλέψει λίγο και τα αρχιδάκια, πράγμα που έκανε χωρίς δισταγμό. Δεν έγλειψε πάρα πολύ βέβαια αλλά όποιος θέλει την διορθώνει άνετα και την ξαναστέλνει στο αρχιδοέργο. Σε μια φάση της ζητάω να κάτσει σε 69 το οποίο αρνήθηκε με την δικαιολογία πως έχει βάλει κρέμα. Μετά την έστησα στα 4 όπου η θέα είναι απλά τέλεια. Σουφρίτσα ερεθιστική που σε αφήνει να πιάνεις σε όλη τη διάρκεια. Υστερα από ολιγόλεπτο σφυροκόπημα με αρκετούς, ψεύτικους αναστεναγμούς της Ντόρας, ήρθε το τέλος για μένα. Παρά το τέλος όμως η μικρή δεν ξεκόλλησε από πάνω μου παρά μονάχα όταν εγώ τραβήχτηκα έξω. Η συνεύρεση κρίθηκε επιτυχής και σίγουρα θα επαναληφθεί.
Βαθμολογία πατσάς 7 επειδή δεν ενόχλησε.
Βαθμολογία parking 10 απ' έξω με τη μηχανή
Βαθμολογία πατσάς 7 επειδή δεν ενόχλησε.
Βαθμολογία parking 10 απ' έξω με τη μηχανή
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντόρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού