Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κακή ποιότητα σήμερα στο Μετάξι. Τελικά, επειδή (και μόνο) ήταν ναζιάρα, μπήκα σε αυτό το μπουρδελάκι που ήταν η Μόνικα εκ Ρουμανίας! Κοντό μαλλάκι, 3άρι πεσμένο βυζί, δεν την λες στρουμπουλούλα αλλά είναι στο όριο, ωραίο κωλαράκι με πιασίματα. Σκάω 1500 cents και μπαίνω!
Έρχεται η Μόνικα και πάει να μου βάλει σκούφο σε πεσμένο Περικλή! Της ζητάω να μου κάνει λίγο sex-show (να πετάξει κάνα στήσιμο). Το κάνει πάνω στο κρεβάτι και σιγά-σιγά γίνεται Περικλάρας! Αρχίζει το τσιμπούκι, αργό αλλά με πολύ ρούφηγμα. Χωρίς χέρια επίσης. Μετά ιεαρποστολικά και επειδή δεν την έβλεπα να χύνω (και βιαζόμουν), την έβαλα να μου τον παίξει. Βγάζω την καπότα κι αρχίσει η παλινδρόμηση! Εξαιρετικά υπάκουη στα παραγγέλματα (πιο γρήγορα, πιο αργά, μόνο με τα δάχτυλα, κτλ) κι έτσι το τέλος ήρθε! Η έκπληξη ήταν ότι μόλις έχυσα έβγαλε από το πουθενά ένα μαντηλάκι καθαρισμού! Ούτε που το είδα όταν μπήκε! Αυτό το μαντηλάκι ήταν ό,τι έπρεπε εκείνη την ώρα για να καθαριστώ σαν άνθρωπος!
Σε γενικές γραμμές ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Απλά φύγαν τα χοντράδια! Θα ξαναπήγαινα μόνο εάν συναντούσα ξανά τόσο πεσμένο το επίπεδο. Εντάξει, από το Μετάξι δεν περιμένει κανείς και πολλά, αλλά όλο και κάνα "διαμαντάκι" πετυχαίνεις! Σήμερα τζίφος... πολύ μάπα το καρπούζι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού