Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 89 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Νικολ ειναι μια ξανθια Γαλλιδα γυρω στα 40,με πολυ μεγαλες βυζαρες,καλοστεκουμενο κορμι και ωραιο κωλαρακι,πολυ ομορφα ματια αλλα λιγο "πειραγμενη" στο προσωπο γυρω απο τη μυτη.Γενικα το παρουσιαστικο της θυμιζει εκφυλη πορνοσταρ αν και σημερα τα σημαδια της κουρασης ηταν πολυ εντονα και στο σωμα και στο προσωπο.Εχοντας την τιμησει ομως αλλες 2 φορες την προτιμησα ως σιγουρη λυση και μαλιστα πηρα και τα δωρακια μου γι'αυτοΧαμόγελο.Δωσε ενα 50αρικο μου λεει η τσατσα σε συννενοηση με την ιδια και κανε οτι γουσταρεις.Συμφωνησα και περασα.
Το γυμνο τσιμπουκι το ειχα δεδομενο αλλα κρατουσα μια επιφυλαξη για τον κωλο.Υπερβολικο μου φανηκε αλλα τελικα τον εδωσε και με δικη της παροτρυνση μαλιστα.Κανονικα ζητουσε 70ε για πρωκτικο.
Με το που μπηκε στο δωματιο τα κλασσικα...γλωσσοφιλα με μανια,αγκαλιες,δαχτυλα.Μ'εχει κανει καγκελο με το καλημερα σας λοιπον,στη συνεχεια πιπα πολυ μετρια,μικρης διαρκειας και επιφανειακη σημερα.Πρωτη σταση αυτη απο πανω σε θεση σκαμνακι με πολυ καλο ανεβοκατεβασμα και τουρλωμα τις βυζαρες μες τη μουρη μου.Κουραστηκε σε καποια στιγμη οποτε της λεω γυρνα.
Και εδω αρχιζουν τα καλα...πιανει το σωληναριο και αρχιζει λιπαινει την κωλοτρυπιδα της.Ειχα και πουτσα 100% οποτε την αρχιζω το καρφωμα απο πισω.Βεβαια ερχοταν και κολλουσε εντελως πανω μου με την οπισθεν για να αποφυγει ολοκληρη διεισδυση διοτι πονουσε οπως μου ειπε και το καταλαβα κι εγω.Δε ηθελα να την βασανισω αλλο οποτε τον βγαζω,εδω μας φυγανε και κανα 2 σταγονες κακαο στο σεντονι(τυχερος ο επομενος 2funny 2funny 2funny) και τη στηνω απο κατω οπου και την σφυροπησα και την εχυσα ενω αυτη μου τσιμπουσε τις ρωγες.
Για ακομα μια φορα εμεινα υπερευχαριστημενος απο τη Νικολ εστω και αν ηταν πτωμα και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους και ειδικα στους milfακηδες.Μην κολλησετε στην εμφανιση...θα φυγετε σιγουρα ικανοποιημενοι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια