Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 235 10
Μπουρδέλα
290137
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Ντόρα είναι ένα πολύ όμορφο μικρό μωράκι 18 ετών απο Ρουμανία και σαν εμφάνιση έχει ήδη αναφερθεί και απο τους προηγούμενους.Μπαίνοντας στο δωμάτιο σε αφήνει να την γλύψεις παντού στο όμορφο κορμάκι της σαν προκαταρκτικά.Συνεχίζει καθαρίζοντας το πέος με αντισηπτικό μαντηλάκι και κάνει γυμνό τσιμπούκι αφού σου υπενθυμίσει να μην χύσεισ στο στόμα της.Η πίπα της είναι ρηχή προς κανονική και δεν είναι ιδιαίτερα βαθειά.Πιπώνει καλά αλλά θέλει λίγο προσπάθεια ακόμα.69 κάναμε με τον αντίθετο τρόπο απο τον συνηθισμένο,εγώ πάνω της και αυτή απο κάτω μου.Μου είπε η ίδια οτι της αρέσει έτσι και φάνηκε πράγματι να το απολαμβάνει όταν την έγλυφα γιατί είχε σπασμούς.Τα αρχίδια τα περιποιήται ρουφώντας τα και δεν τα γλύφει.Η επόμενη σταση ήταν απο πάνω μου όπου μετά απο μερικά χτυπήματα μου είπε οτι πονάει και έτσι αποφάσισα να την πάρω κανονικά.Την κράτησα σε στάση ιεραποστολική αρκετή ώρα με διάφορες παραλλάγες κανονική,το ένα πόδι της πάνω μου και τα δύο,και λίγο προς το πλάι.Ταυτόχρονα την έγλειφα κιόλας.Στο τέλος έβγαλα την καπότα και την έχυσα στα βυζιά της εκεί που επιτρέπει.Μπορώ να πω οτι για την ηλικία της είναι πάρα πολύ καλή και πολύ όμορφη.Στο τέλος κάναμε και λίγα αστειάκια,την βοήθησα να ντυθεί,την φίλησα στο χεράκι σαν ιππότης και αποχώρησε.Την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντόρα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού