Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 93 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
επιστροφη για την μονικα μετα απο καιρο στα λημερια της καρδιτσης,επιστροφη και για μενα σε τυχαια βραδινη επισκεψη.....ανανεωμενη θεαματικη εμφανιση με μαλλι σγουρο ,καλοχτενισμενο αποψε,λουλουδι,βυζαρες πληθωρικες φυσικες και σεξι ολοσωμο....μπηκε ευδιαθετη στο δωματιο παροτι στο τελειωμα της βαρδιας,μου κατεβασε το πανω μερος αφηνοντας μου να πιπιλησω οσο δυνατα ηθελα και τις δυο της ρωγες....μουνοχαδακια ελευθερα,φιλια στον λαιμο και τις ρωγες μου αλλα και καποια γλωσσοφιλα περισσοτερο μετα απο δικη μου πιεση....αν ο χωρος με προδιεθετε σε καθαριοτητα ισως της ζητουσα να καναμε και αλλα πχ 69 ή γυμνο στοματικο αλλα δυστυχως η βρωμια του χωρου δεν αφηνει περιθωρια για τετοια προγραμματα.....τεσπα ανεβηκε και επο πανω,κουνηθηκε,εχυσε δυνατα και αφου εγω κρατηθηκα την εστησα σε ιεραποστολικο για να την ξανασφυροκοπησω δυνατα....κρεμα καθολου,παρα μονο λιγο σαλιο....πολυ καλή και σφιχτη....τελειωμα επεδιωξα με δικη της χειρομαλαξη πολυ καλη και κυριολεκτικα τα εβγαλε εξω ολα τα ζουμια....στραγγιξε ο πουτσος μου.....δυναται να ξαναπρο-τιμηθει συντομως......καλη και σχετικα vfm επιλογη για επαρχια.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού