Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 77 10
Μπουρδέλα
83734
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Βερονικα ακομα μια φορα.! μπενοντας μεσα την βλεπω με βλεπει μου σκαει το πονηρο χαμογελο και φευγω.!! Ξαναγυρναω και μπενω μεσα στο δωματιο μιας και εχε πελατη, ερχετε κλασικα με το κεφαλι πρωτα μεσα, με βλεπει και μου την ψιλολεει γιατι εφυγα, με τον καυλιαρικο τριφτιαρικο τροπο της.! ...δεν βγαζει τα εσωρουχα της και αρχιζε να τριβετε απο πανω εως κατω εως ουτου να ξυπνησει για τα καλα το κτηνος.! Παρε βυζαρες.! ...παρε κωλαρα στην μαπα.!! Αυτο ηταν...εγινα ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει, καποτα στον παλουκι.!! και πιπα με παθος και τρελα, γυρναει την κωλαρα της ξανα προς τα εμενα φοροντας ακομα το τιγρε βρακακι της, το εκανα στην ακρη αποκαλυπτοντας την μουναρα της, αλλα ηταν τοσο σφιχτο το βρακακι ωστε ξαναγυρνουσε πισω και επρεπε να χρησημοποιησω και τα δυο τα χερια μου αλλα δεν βολευε...οποτε ασχοληθηκα στο χουφτωμα γενικως...την εκοψα πριν με εκτελεσει εν ψυχρο και ανεβηκε απο επανω τριβοντας τον πανω στην μουναρα της 1-3 φορες, τον εβαλε κεντραρηστικε και επεσε επανω μου κουνοντας μονο την λεκανη της σε ενα καυλωτικο ρυθμο οπου ενιωθα το μουνι της να σκαλωνει στον πουτσο μου...σκετη καυλα..!!! Ενιωθα να ερχετε το τελος σχετικα παρα πολυ ευκολα.!! Την εσπρωξα μπροστα και καθησαμε σε σταση του γλωτου, αγγαλιασμενοι οσπου την εχυσα γλυφοντας το λαιμουδακι της...το καταλαβε οτι τα σκαγια φυγανε και εκανε πως στεναχωρεθηκε λιγακι, σηκωθηκε με φιλησε και με αποχερετησε λεγοντας μου οτι με ξαναπερημενει...
Αν και την προηγουμενη φορα που την επισκευτηκα την ειχα βρει λιγο μονοτονη, αυτην την φορα με αποζημειωσε, δεν ξερω αν τεροιαζουμε τοσο αλλα δεν βρησκω κατι λαθος να της χρεωσω, το μονο λαθος θα μπορουσε να ηταν οτι με το που τελιωνει η πραξη ντυνετε και την κανει...αλλιως κατα τα αλλα η κλασικη Βερονικα...ΟΛΕ.!!!
Αν και την προηγουμενη φορα που την επισκευτηκα την ειχα βρει λιγο μονοτονη, αυτην την φορα με αποζημειωσε, δεν ξερω αν τεροιαζουμε τοσο αλλα δεν βρησκω κατι λαθος να της χρεωσω, το μονο λαθος θα μπορουσε να ηταν οτι με το που τελιωνει η πραξη ντυνετε και την κανει...αλλιως κατα τα αλλα η κλασικη Βερονικα...ΟΛΕ.!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού