Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 59 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γνωριμία με την Ντενίζα λοιπόν. Οι αποθεωτικες κριτικές που είχα διαβάσει με παρακίνησαν να επισκέφτω τη Ντενίζα . Πραγματι όπως τελικά διαπίστωσα δεν ήταν καθόλου υπερβολές όσα είχα διαβάσει. Η κοπέλα είναι αλλού! Πολύ μπροστά ! Εμφάνισιακα δεν τρελλαίνεσαι,μέτρια προς καλή . 30+,με αδύνατο σώμα ,ξανθόυλα με αρκετά καλό πρόσωπο.Όμως όλα τα λεφτά είναι η συμμετοχή της. Και για τα 20ευρώ που δίνεις τιμάει τα λεφτά της στο έπακρο. Ξαπλώνουμε Λοιπόν στο κρεβάτι και χωρίς να με εχει ξαναδεί πότε στη ζωή της μου συμπεριφέρεται σαν να ήμουν γκόμενος της. Έρχεται από πάνω μου και με αρχίζει στα γλωσσοφιλα. Για κάνα δεκάλεπτο δεν κάναμε τίποτε άλλο από φιλιά στο στόμα. Όλα τα αλλά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.Όπως η πίπα για παράδειγμα η οποία δεν κράτησε πάνω από 2 λεπτά γιατί υπό τον κίνδυνο της πρόωρης εκσπερματισης,τη σταμάτησα. Ήρθε πάλι από πάνω μου και αφού επιδόθηκαμε εκ νέου σε λύσσασμενα γλωσσοφιλα κατέθεσα. Μετά φυσικά δεν έφυγε . Εκατσε αλλά 10 λεπτά και συζητήσαμε για τα πάντα. Για την πατρίδα της την Τσεχία ,για την Ελλάδα ,για τα μελλοντικά της σχέδια,για όλα. Η τσατσά απ έξω χτυπούσε την πόρτα τίποτα η Ντενίζα. Βγήκε όταν ήθελε αυτή.Οπωσδήποτε η επίσκεψη στη Ντενίζα είναι από αυτές που πέρα από την υπέρτατη απολαυση στο τέλος σε βάζουν σε σκέψεις ιατρικού περιεχομένου . Ειδικά αν είσαι και λίγο υποχονδριος,σκέφτεσαι μήπως ρισκάρες ως ένα σημείο με υλοποίηση υγεία σου. Τέλος για το χώρο να αναφέρω ότι ήταν βρώμικος και ψυχρός . Μπρ. Μπρ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίζα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια