Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 123 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Λίλιαν είναι μία Ρωσίδα κατά δήλωση της, μιλφ με μακριά ξανθά μαλλιά που τα πιάνει πίσω.Έχει λίγα παραπάνω κιλάκια και θεωρείται λεπτή σχετικά με τις άλλες κοπέλες του οίκου αυτο,.Όλγα,Μίλε και παλιότερες.Στο δωμάτιο κάνει προκαταρκτικά και πιο συγκεκριμένα σε γλύφει με την επιδέξια γλώσσα της.Κάνει γυμνό τσιμπούκι και ρουφάει και χειρίζεται την γλώσσα της αριστοτεχνικά.Έγω έμεινα ικανοποιημένος απο το γλείψιμό της.Δεν αφήνει δάχτυλα΄στο μουνί της αλλά επιτρέπει το χάιδεμα.Αφήνει και γλύψιμο στο μουνάκι της.Στο σεξ την ανέβασα πάνω μου οπού εκεί φενόταν κουρασμένη και ας είχα αναλάβει εγώ πρωτοβουλία.Μου είπε αρκετά σύντομα να το γυρίσουμε σε πισοκωλλητό.
Στο πισοκωλλητό το οπίσθιο της σύστημα δεν μπορώ να πώ οτι με συγκινούσε ιδιαίτερα και μάλιστα σε παλιότερες περιηγήσεις μου που το είχα προσέξει με απέτρεπε στο να μπώ.Έτσι το έσωσα γυρίζοντάς την σε ιεραποστολικό οπού εκεί έχει καλύτερη εμφάνιση.Στο γαμήσι συμμετείχε γλύφωντασ τον λαιμό μου και το στήθος μου.Όμως αποτι κατάλαβα το γαμήσι δεν είναι το δυνατό της χαρτί αλλά το γλύψιμό.Μάλιστα αυτή μόνη της μου πρότεινε να το γυρίσουμε σε στοματικό και να της τα ρίξω στο στόμα.Ξάπλωσα και με έγλειφε στα αρχίδια τον κορμό και και την βάλανο του πέους και όταν ήρθε η ώρα ρούφηξε τα χύσια μου στο στόμα της και δεν σταμάτησε μέχρι να με στραγγίξει τελείως.
Απο τις κοπέλες της αλυσίδας αυτής μακράν η Λίλιαν είναι η καλύτερη και μετά για μένα έρχεται η Πάμελα.Έμεινα σχετικά ικανοποιημένος.Μπορεί να ακολουθήσει στο απότερο μέλλον και έταιρη επίσκεψη,

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική