Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παρασυρόμενος από τις προγενέστερες κριτικές για πετιτ εμφάνιση και καλές υπηρεσίες έφτασα κι εγώ στο ίδρυμα. Η εμφάνιση της Ντόρας είναι όπως την περιγράφουν οι άλλοι συναγωνιστές και καθώς μου άρεσε κι εμένα πέρασα το μέσα κατώφλι πληρώνοντας το μπλε παράβολο. Λίγο μετά ήρθε η Ντόρα, που γδύθηκε και έπιασε δουλειά με το πεσμένο μόριο. Κι επειδή τη λυπήθηκα και δεν ήθελα να την αφήσω να παίζει μόνη της μπήκα κι εγώ στην εξερεύνηση. Εψαξα παντού και το ευχαριστήθηκα. Η ακαπέλα πίπα της δεν ήταν αξιοπρόσεκτη, αλλά ούτε και απαρατήρητη. Ελειπε λίγο βάθος, λίγη αρχιδενασχόληση, και απομάκρυνση των χεριών. Το κεντρικό μενού περιελάμβανε στάση ξάπλας από μέρους μου. Αφησα την Ντόρα να καλπάσει, αλλά έδειχνε λίγο άβολα. Δεν την ταλαιπώρησα όμως πολύ καθώς το τέλος δεν άργησε να έρθει. Την Ντόρα θα την ξαναδοκιμάσω αφού άλλωστε μου το ζήτησε κι η ίδια πριν φύγει από το δωμάτιο. "Να έρθεις πάλι εδώ" μου είπε. Δεν πέρασα άσχημα και αυτό οφείλεται μάλλον στο ότι η Ντόρα δεν έδειξε σημάδια κακής διάθεσης ή ξεπέτας. Θέλω να πιστεύω πως η επόμενη φορά, με λίγη καθοδήγηση στα φωνητικά, θα είναι καλύτερη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντόρα
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού