Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πρωινή βόλτα προς τα αμαρτωλά σπιτάκια της Φωκαίας γιατί ξύπνησα καυλωμένος με όνειρα σοδομισμού και ποδολαγνείας και ήθελα να ανακουφίσω τις μπάλες μου.

Συστημένος στο Φ25Β για τη Λάουρα που έχω ξανατιμήσει στο παρελθόν.

Στο σαλονάρισμα μου χουφτώνει τα κωλοβάρδουλα και έτσι την ακολουθώ στο δωμάτιο συνουσίας (κλεμμένο χεχε)

Σεντόνι παρακμιακό και δωμάτιο που παραπέμπει άμεσα σε Μετάξι , με αφιερώσεις γραμμένες με μαρκαδόρο στην πόρτα.

Μετά από 5 λεπτά μπαίνει μέσα και αρχίζει να μου τρίβεται πάνω μου.Ξεκινάει τσιμπούκι (με καπότα γιατί της είπα εγώ αλλά κάνει και ακά).Χρησιμοποιούσε αρκετό δόντι.

Μετά την καυλωμάρα μου ξαπλώνει για ιεραποστό.Αρχίζω 5λεπτο σφυροκόπημα πολύ γρήγορο και περνάνε μπροστά από τα μάτια μου σκηνές με το Τζιμπρίλ Σισέ να καρφώνει τα δίχτυα της αντίπαλης εστίας καθώς και με τον Αντρέα Παπανδρέου να ανακοινώνει πως λεφτά υπάρχουν και από κάτω το πλήθος να αλαλάζει.

Γύρισμα στα 4 και σφυροκόπημα για κάνα δίλεπτο.Επειδή είμαι στουντιάκιας και θέλω πολύ ώρα κάρφωμα , της λέω να με αποτελειώσει με Xeiroglykano.Ετσι ξαπλώνω,ξαπλώνει και αυτή πάνω μου και μου τον μαλάζει σαν Ιαπωνέζα γκέϋσα.Το τέλος ήρθε μετά από λίγο.

GFE , 9 στην τσατσά γιατί δεν ενόχλησε καθόλου,πάρκιγκ 10 γιατί....ώπα , ποιο πάρκιγκ?Είμαι μόνιμος κάτοικος οδού Φυλής.

Καλό πορνίδιο για petite καταστάσεις και χαλαρό ξεζόυμισμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Xeiroglykanos
Μέλος
13
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια