Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 232 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λόγω υποχρεώσεων στό κέντρο τής Αθήνας,πάρκαρα τό όχημα μου σήμερα πρωί-πρωί στήν Αλκιβιάδου.Επιστρέφοντας γιά νά πάρω τό αυτοκίνητό μου "λοξοδρόμησα" καί είπα νά ρίξω μιά ματιά στούς παρακείμενους οίκους.Χτύπησα τό κουδούνι τής εισόδου τού εν λόγω οίκου καί ακούω τήν φωνή τής κυρίας τού οίκου "only Greeks".Πρός στιγμήν απορώ,αλλά αμέσως αντιλαμβάνομαι ότι πίσω μου είναι "πάκης",ό οποίος καί φεύγει.Ανοίγει τήν πόρτα ή χαμογελαστή κυρία τού σπιτιού,μέ καλημερίζει καί μού λέει νά περιμένω γιατί ή κοπέλα είναι στό δωμάτιο.Κάθομαι καί περιμένω μαζί μέ άλλους δύο συναγωνιστές.Μετά από λίγο βγαίνει ή κοπέλα.Ξανθιά,ηλικία 40+,στήθος σιλικόνης 2,5,ωραίο σώμα γιά τήν ηλικία της καί όχι μόνο,χαμογελαστή,εύχαρη.Παρουσιάζει τό πρόγραμμά της κοιτάζοντας με,στά μάτια.Οι συναγωνιστές φεύγουν καί εγώ μένω.Μπαίνω στό δωμάτιο καί μετά από λίγο έρχεται.Βγάζει τόν στηθόδεσμό της καί μού λέει "ρηλάξ μωρό μου".Πώς σέ λένε τήν ρωτώ."Η Σόνια είμαι μωρό μου" απαντά καί μέ αρχίζει σέ ένα γλύψιμο "πατόκορφα".Καραμέλωμα στά @@,βαθιά καί υγρή πίπα.Είχα αράξει καί απολάμβανα χαιδεύοντας τό στήθος της.Κάποια στιγμή μού ψιθυρίζει "θά μέ γαμήσεις μωρό μου?".Πώς νά αρνηθώ?Τήν στήνω στά τέσσερα καί τήν αρχίζω σέ δυνατό σφυροκόπημα.Δέν άντεξα καί πολύ καί νιώθωντας πώς έρχεται τό τέλος,βγήκα από μέσα της καί τελείωσα στό στόμα της.Ρούφηξε καί τήν τελευταία σταγόνα.Σηκώθηκε,ξέπλυνε τό στόμα της,μιλήσαμε γιά λίγο καί μέ αποχαιρέτησε.Δέν έχει κάτι "κατά",όλα είναι "υπέρ" της.Πολύ καλή εμπειρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Σόνια
ermis1964
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.955
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια