Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η αννα είναι μια πολύ γλυκια μελαγχροινη κοπελα με πρασινα ματια που ειχα δει αρκετες φορες στο υπογειο του 92,παντοτε μου εβγαζε την επιθυμια να περασω όταν με κοιταζε βαθια μεσα στα ματια καθως εκτος από το προσωπο της που είναι ατου,εχει λεπτο σωμα και ένα κωλαρακι σαν ένα ζυμωτο ψωμακι που εχει φουσκωσει και μολις βγαινει απ τον φουρνο,υψος αναμεσα στο 1,60 με 1,65 και tattoo πανω από τον πισινουλη της.Σημερα και μπαινοντας στο σπιτακι ειδα αρκετους συναγωνιστες να φευγουν σχεδον ενθουσιασμενοι και ετσι αποφασισα αυτή την επιθυμια που ειχα εδώ και καιρο να την πραγματοποιησω εχοντας την διαισθηση μεσα μου ότι πολύ δυσκολα αυτά που ακουγα θα ηταν και η απολυτη πραγματικοτητα.Η κοπελα μπηκε στο δωματιο και από το στοματικο μεχρι και δυο στασεις που καναμε,ιεραποστολικο και πισωκολλητο τα πραγματα πηγαιναν αρκετα καλα ,η κοπελα εδειχνε ότι το χει και η συμμετοχη της είναι στ οριο του ανεκτου χωρις όμως να σε ανεβαζει και στα υψη..Εκει νομιζω επαιξε ρολο η δικη μου εμπειρια και πρωτοβουλια καθως αποφασισα να κανω εγω αυτό το κατι παραπανω που ελειπε για να γινει η συνευρεση κατι παραπανω από ευχαριστη..της ζητησα να παμε στον καθρεφτη και να την παρω από πισω στα ορθια..η κοπελα προς μεγαλη μου ευχαριστηση πολύ ανετα δεχτηκε και εκει πραγματικα,σε αυτή την τοσο ωραια από πλευρας θέας στασης μου εδειξε ένα πολύ μεγαλο μερος των δυνατων της καθως αυτη η σταση διηρκησε αρκετα λεπτα.Τελος και παλι στα ιεραποστολικα και κατοπιν πλαγιαστα οπου και κατεθεσα χωρις η κοπελα προς γενικη μου ικανοποηση να μην γκρινιαξει στο παραμικρο για τον χρονο.Μια πολύ καλη και επιτυχημενη συναντηση λοιπον

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs