Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 144 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδάκι και δεν έχω τρελή όρεξη για σεξ. Έψαχνα κάτι που να μην είναι κομοδίνο, αλλά να είναι και γλυκούλι (gfe κατάσταση). Ξεκίνησα από Μετάξι, συνέχισα Αττική και κατέληξα Φυλής. Ώρα 2 και μπαίνω στο μαγαζί. Εμφανίζεται η κοπέλα, αρκετά όμορφη και επικοινωνιακή, αλλά χωρίς να έχει τον σωματότυπο που με τρελαίνει. Γούστα είναι αυτά. Είχε περάσει η ώρα και δεν το πολυσκέφτηκα.
Σε κάνα 5 λεπτο ήρθε στο δωμάτιο. Εν το μεταξί στο σαλώνει ήταν κάποιοι συναγωνιστες. Ένας εξ΄αυτών την είχε πάρει 4 φορες όπως έλεγε. Έκανε διαφήμισει οτι κάνει το καλύτερο σεξ. Χάρηκα και εγω για την επιλογή μου, αλλά δεν επιβεβαιώθηκα. Έρχεται λοιπόν, γίνονται οι συστάσεις, Ντενίζ, όμορφη, ψιλή, με τα τακούνια 1.85. Ξανθό, ίσιο μαλλί, μέχρι τους όμους. Γλυκό πρόσωπο, τουρλοτό λόκο, αν και λίγο πλαδαρός, μικρό αλλά στητό στήθος και ρώγα κάγκελο, σώμα λαμπάδα.
Έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου, με χαιδεύει λίγο και μου τον πιάνει μέχρι να συκωθεί το εργαλείο. Πιασίματα ελεύθερα. Σε κάνα λεπτο φοράει το σκουφί και ξεκινάει μια πίπα κάτω του μετρίου που με πόνεσε πολύ. Της το είπα και σε 1 λεπτό σταματάει ενώ ακόμα δεν μου είχε σηκωθεί. Της ζήτησα να συνεχίσει και το εκανε για λίγο ακόμα. Μετά με καβαλάει και ξεκινάει ένα πολύ συμπαθητικο σεξ με αρκετό κούνημα. 'Οταν κουράστηκε μου ζήτησε να αλλάξω στάση. Την έστησα στα 4. Πολύ ωραία θέα, αλλά η Ντενίζ δεν έχει λαβές του έρωτα (που λένε και στην Ιταλία), εννοώ την καμπύλη στην μέση. Ακολούθησε ελαφρύ σφυροκόπημα, όπου και παρέδωσα με ελαφρά συμμετοχή από την νεαρά.
Δεν το μετάνοιωσα, μου άρεσε, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναπήγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντενίσα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού