Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288407
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
στο νουμερο αυτο εχει δυο σπιτακια,εγω αναφερωμαι στο επανω ,ειπα να δοκιμασω την πολυδιαφημησμενη σακιρα.....
την εχω δει πολλες φορες αλλα κατι μου ελεγε να μην περασω,τελικα λογο τον γραφφωμενων εδω μεσα ειπα να περασω,
η κοπελα για να πω την αληθεια ειναι πολυ καλη εμφανησιακα ψηλη λεπτη αν και τελευταια εχει παρει κιλα κ σου βγαζει
κατι καυλε, εδω τελειωνουν τα θετικα,ερχεται στο δωματιο αρχιζει κατι σαν μαλακια κ πριν σηκωθει ο πουτσος περναει
προφυλακτικο,αεροπιπα για ενα λεπτο φανερα διχνωντας οτι βαριεται,μετα αρχιζει μην με πιανεις εκει μην με αγγιζεις εδω
ξενερα πληρης,στα 8 λεπτα χτυπαει και η τσα τσα την πορτα ελεος,κριμα και ειναι ωραια κοπελα της ειπα οτι θα γραψω στο σαιτ
και πηγε να τα αλλαξει,ελεα παλι αυριο και θα δεις και κατι τετεια...απιστευτη
την εχω δει πολλες φορες αλλα κατι μου ελεγε να μην περασω,τελικα λογο τον γραφφωμενων εδω μεσα ειπα να περασω,
η κοπελα για να πω την αληθεια ειναι πολυ καλη εμφανησιακα ψηλη λεπτη αν και τελευταια εχει παρει κιλα κ σου βγαζει
κατι καυλε, εδω τελειωνουν τα θετικα,ερχεται στο δωματιο αρχιζει κατι σαν μαλακια κ πριν σηκωθει ο πουτσος περναει
προφυλακτικο,αεροπιπα για ενα λεπτο φανερα διχνωντας οτι βαριεται,μετα αρχιζει μην με πιανεις εκει μην με αγγιζεις εδω
ξενερα πληρης,στα 8 λεπτα χτυπαει και η τσα τσα την πορτα ελεος,κριμα και ειναι ωραια κοπελα της ειπα οτι θα γραψω στο σαιτ
και πηγε να τα αλλαξει,ελεα παλι αυριο και θα δεις και κατι τετεια...απιστευτη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού