Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 164 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αν και λιγο αργοπωρημενα αποφασισα να γραψω μια κριτικη για την Μαρια αυτην που αναφερει πιο κατω και ο Stam90 στην κριτικη του.Ηταν στις 27 Φεβρουαριου 2011 και μερα Κυριακη.Ειχα κατεβει για τσαρκα παρεα με ενα φιλο και στοχευαμε να παμε στο Χριστινακι στο 69Α μιας και ξεραμε οτι η μεγαλη καυλα που ακουει στο ονομα Αννα(71Β) ηταν απουσα.Δυστυχως ομως εκτος απ την Αννα δεν ηταν στο ποστο της ουτε η Χριστινα οποτε αναγκαστηκαμε να το ριξουμε λιγο στην τυχη αν και κατι μου ελεγε οτι θα πεφταμε σε καμια ψιλοφολα...Μπηκαμε σε αρκετα σπιτακια ειδαμε τουλαχιστον εμφανισιακα ομορφα κοριτσια αλλα ως γνωστον η εμφανιση ειναι ισως το τελεφταιο που μετραει σε τετοια μεροι.Τεσπα καταληξαμε στο συγκεκριμμενο μαγαζακι οπου μας υποδεχτηκε ενας τσατσος πισογλεντης και μας παρουσιασε την Μαρια.Στο σαλονι τα γνωστα κουνηματα ,τριψιματα κλπ και ενω ψιλοηξερα οτι οπου ακους πολλα κερασια κρατα...αποφασισαμε να μπουμε αφου ειχαμε κανει τοσο δρομο να παμε Φυλης.Η πρωτη ξενερα ηρθε μολις μπηκα στο δωματιο το οποιο ηταν απαραδεκτο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα και εμπειριες στη φυλης(τα δωματια στο 71Β φανταζουν σουιτες μπροστα σε αυτο).Αφου ημουν ξενερωμενος με το δωματιο και με το ζορι ακουμπαγα πανω στα σεντονια αντε να μου εκανε και κεφι για καρφωμα.Ενα επισης μειον ηταν οτι ειχε εντονο φωτισμο στο δωματιο και καπου με χαλαγε δεν ειχε τη σωστη ατμοσφαιρα τεσπα αυτο ηταν το λιγοτερο...Μετα απο κανα 10λεπτο μπαινει η κοπελιτσα μεσα.Σιγουρα στο σαλονι φαινοταν πιο φανταχτερη αλλα οκ καλη ηταν αν και λιγο αβυζι.Με ρωτησε πως θελω το τσιμπουσι με η χωρις και φυσικα ειπα με(οπως παντα).Ξεκιναει καποια ψιλοπροκαταρκτικα και αφου εγινε μια σχετικη ανυψωσει μου βαζει το σκουφακι και ξεκιναει την πιπα.Οχι τπτ το ιδιαιτερο(@ρχειδια δεν εγλειψε) και μετα απο λιγο παμε για την μαχη.Ξεκιναμε με αυτην απο πανω για λιγο,υστερα ιεραποστολικα και τελος στα 4 οπου εκει κατεθεσα.Ενταξει δεν λεω καλο και φιλοτιμο κοριτσακι ηταν αλλα οταν υπαρχουν στο 20αρικο Αννα,Χριστινα και κανα δυο καλα χαρτια ακομα εδω μιλαμε για 2η εθνικη κατηγορια.Τεσπα για μια φορα να φυγουν τα χοντρα την τιμησαμε...Τωρα παμε για αλλα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια