Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σήμερα ήθελα να τιμήσω τον νέο μήνα με κάτι καλό, αλλά τελικά δεν ....

Η κορασίς που ήταν στην βάρδια σήμερα το πρωί (κ μέχρι το βράδυ θα ήταν η ίδια συνέχεια) ήταν η Μόνικα, εκ Ρωσίας, 25 Μαίων κατά την ίδια ... Σωματάκι σχετικά λεπτό με 2άρια στήθη φυσικά, καρέ καστανόξανθο μαλλί, γύρω στο 1.65-1.67, μόλις 4 μέρες στο μαγαζί κ 2 χρόνια Ελλάδα ... Πριν μου είπε ότι ήταν στο Φυλής 40.

Στο λαιμό της με πήρε η συμπαθέστατη τσατσά που ήταν χρόνια στο διπλανό (116Γ στην βάρδυα της Σόνιας)... Μου έκανε νεύμα του στυλ "πέρασε κ μην σε νοιάζει, σου εγγυόμαι θα περάσεις τέλεια ....) κ λόγω "γνωριμίας" κ "οικιότητας" από τα παλιά ... με έπεισε .. Στην τιμή είχε κ πρωκτικό...

Πίπα σχετικά καλή στην αρχή, με αρκετό γλύψιμο @@@, όλα αυτά για κάνα 4λεπτό, το μωρό μοσχομυριστό κ μυρωδάτο, αλλά με φακίδες στο σώμα κάτι σαν "Πίπη η Φακιδομύτη..."

Πέρασμα στο κυρίως μενού, συμπαθητικά (με χάλασε που έβαζε κρέμα στο προφυλλακτικό πριν μπω μέσα της) μέχρι που αποφάσισα να προχωρήσω κ στο βασικό μενού ... που ήρθε η πλήρης απογοήτευση, με βάση τα δικά μου δεδομένα (συν το γεγονός ότι απέφευγε με κραυγές να "διεισδύσω" για τα καλά μέσα της, τάχα δήθεν ότι κ καλά την πονούσα...)

Η σουφρίτσα της γεμάτη τρίχες (χάλια θέαμα, ενώ το "γατάκι της" ήταν φρεσκοξυρισμένο...) γεγονός που με "χάλασε", οπότε τελικά ήρθε το τέλος με στοματικό κ χύσιμο στο στόμα ...

Ευχαριστώ αλλά δεν θα ξαναπάρω .... !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
sakarvats
Ανώτερος
107
Πόντοι:
7.815