Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 92 10
Μπουρδέλα
107921
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Κάρμεν. Ξανθιά, από όπου την έχει ευλογήσει ο Θεός να είναι... Πολύ καλό πρόσωπο και 3άρι βυζί. Προστυχολάγνο βλέμμα με δόση αθωότητας που σε παρασύρει να μπεις... Αλλά...Χάλια... Άρχισε πολύ καλά. Καραμέλωμα στα @@ και συνέχισε με προσπάθεια deep throating και πολύ βίαιη πίπα, προφυλακτικό και λίγο ακόμα από βίαιη πίπα και σκαρφάλωμα από μόνη της πάνω (+1 Πρωτοβουλία). Χάλια και το από πάνω... Ξάπλωσε πάνω μου και κουνούσε την λεκάνη... όχι ρε φούστη μου λέω από μέσα μου... Έλα μου λέει μετά από κανά λεπτό. Εννούσε να στηθεί και να έρθω από πίσω. Πισωκολλητό λέω... ωραία... Στήνεται ανασηκώνοντας την μέση και η υπόλοιπη λιώνει σαν βούτυρο σε πατάτα φούρνου στο κρεβάτι... Ντάπα Ντούπα Ντιοπ εγώ αλλά που... Γύρνα λέω... Γυρνάει και αφού σηκώνει τα πόδια συνεχίζει το λιώσιμο... Πως είμαι και δίνω το λοιπόν... Την βλέπω και έχει κλειστά μάτια, γυρνάει το κεφάλι μία από δω και μία από 'κει και σε τακτά χρονικά διαστήματα βγάζει και ένα "αχ"... ΑχαΧΟΥΧΑ!!! Περιττό να πω ότι μετά από την πίπα που με πονούσε στύση στο 60% μάξιμουμ.... Οπότε της λέω για να μην το κουράζουμε έλα με το χέρι... Με τελειώνει με το χέρι και εκεί που κοιμόταν αφού τελείωσα να σου ξανά το τσαχπινογαργαλιάρικο ύφος... Ευχαριστώ και δύο κουβέντες και καληνύχτα...
Άντε όνειρά σου γλυκά και απονήρευτα...
Άντε όνειρά σου γλυκά και απονήρευτα...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού