Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 113 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από τις πιο ωραιες στιγμες στη ζωη μου,να εχω πιει τον καφε μου και μετα απρογραμματιστα την ωρα ενός μελαγχολικου μεσημεριου να κατηφοριζω στον σχεδον αδειο και ησυχο δρομο της φυλης με την λαχταρα να βρεθω αγκαλια μ ενα γλυκο κοριτσακι.Και τελικα αυτό εγινε,μια ευγενεστατη πραγματικα υπηρεσια μου παρουσιασε την τζουλια ένα γλυκο καστανομελαγχροινο κοριτσακικανονικου αναστηματος και ας είναι το προσωπο μετριο αλλα μ ένα κορμακι πραγματικα για φιλημα.Πρωτη φορα μαζι της και το πλεονεκτημα ηταν ότι για πρωτη φορα ηταν πολύ ζεστη στα προκαταρκτικα αλλα και αγωνιστικα ηταν πολύ τρυφερη και μπορω να πω ότι μου αρεσε πολύ.Το μονο μειον ηταν ότι δεν κρατησα πολύ,σημειο και αυτό ότι με ικανοποιησε πολύ η ολη ατμοσφαιρα.Ελπιζω την επομενη φορα εφ οσον υπαρξει να μπορεσω να το χαρω περισσοτερο καθως το ατου που εχει είναι ότι σε κανει να χαλαρωνεις οσον αφορα το χωρο και το χρονο που για μενα είναι πολύ σημαντικο.Ολα με προφυλαξη και δυο στασεις ,πισωκολλητο και ιεραποστολικα οπου εκει τελειωσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs