Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 159 10
Μπουρδέλα
165599
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετά τις καλές μου εντυπώσεις με τη Χριστίνα ξαναπήγα...Όμως βρήκα την Άννα την οποία είχα ξαναδεί πολλές φορές αλλά δεν την είχα τιμήσει. Είπα να το κάνω τώρα μιας και είχα διαβάσει τις διθυραμβικές κριτικές.
Η Άννα χάνει αρκετά στο πρόσωπο και έχει λίγα παραπάνω κιλάκια στα μπούτια και τους γλουτούς τα οποία δεν με χαλάνε.
Στα δια ταύτα μπήκε φουριόζα και προσπάθησε με φιλάκια και τριψίματα έχοντας βγάλει μόνο το σουτιέν και φορώντας το κυλοτάκι. Παρότι έδειξα τις διαθέσεις μου για χαδάκια στο νινάκι της αυτή δεν το έβγαλε. Συνέχισε με αρκετά καλή πίπα και έπειτα της είπα να ανέβει από πάνω όπου μετά από λίγα κουνήματα εκείνη με προέτρεψε για πισωκολλητό!!! Όπερ και εγένετο και στη στάση αυτή επήλθε και το τέλος..
Συμπέρασμα: Τίποτα το ιδιαίτερο και μάλλον δεν θα ξαναδοκιμάσω
ΥΓ. Τι έγινε και δεν παίζει πια τσοντούλα η TV; Η κυρία Πόπη αυτή τη φορά δεν μου ζήτησε την άποψή μου περί της κορασίδας, γι' αυτό και ο χαμηλότερος βαθμός..
Αν μη τι άλλο θέλουμε να ανεβαίνει το επίπεδο και όχι να πέφτει..
Η Άννα χάνει αρκετά στο πρόσωπο και έχει λίγα παραπάνω κιλάκια στα μπούτια και τους γλουτούς τα οποία δεν με χαλάνε.
Στα δια ταύτα μπήκε φουριόζα και προσπάθησε με φιλάκια και τριψίματα έχοντας βγάλει μόνο το σουτιέν και φορώντας το κυλοτάκι. Παρότι έδειξα τις διαθέσεις μου για χαδάκια στο νινάκι της αυτή δεν το έβγαλε. Συνέχισε με αρκετά καλή πίπα και έπειτα της είπα να ανέβει από πάνω όπου μετά από λίγα κουνήματα εκείνη με προέτρεψε για πισωκολλητό!!! Όπερ και εγένετο και στη στάση αυτή επήλθε και το τέλος..
Συμπέρασμα: Τίποτα το ιδιαίτερο και μάλλον δεν θα ξαναδοκιμάσω
ΥΓ. Τι έγινε και δεν παίζει πια τσοντούλα η TV; Η κυρία Πόπη αυτή τη φορά δεν μου ζήτησε την άποψή μου περί της κορασίδας, γι' αυτό και ο χαμηλότερος βαθμός..
Αν μη τι άλλο θέλουμε να ανεβαίνει το επίπεδο και όχι να πέφτει..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού