Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 87 10
Μπουρδέλα
90884
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχουμε ενα αστερι απο Ουγγαρια τελειο σωμα μαυρο μαλι 2νουμερο στηθος ψηλη 1.74 περιπου.Μετα απο χρονια απουσιας απο τον βαρδαρη επεστρεψα να δω τι παιζει και επεσα πανω στο πιπινι 19χρονων. Οι μικρες κοπελες συνηθος δεν το εχουν το αθλημα καλα η Βικη ομως μου εκανε οτι πραγματικα μαρεσει σε μια γυναικα. Πηρα το απλο 30 γουρια ξεντηθηκα και περιμενα λιγο μεχρι να ερθει το μωρο στην αρχη κολοσα λιγο για 2 λογους γιατι καιρο εχω να γαμησω επι πληρωμη και αλλος λογος ειναι οτι ειναι πολυ ομορφη και δεν σου καθοντε καθε μερα τετοια μουνια. αρχισε με χαδια στο πουτσο και τα αρχιδια και φορεσε την σαμπρελα σε στηλ καλτσας, ξεκινησε πιπα με πουτσοσκαμπιλα και γρηγορο ρυθμο βλεπω οτι εχει ορεξη και σηκωνομαι ορθιος και την βαζω στα 4 τις παιζω τις ρογες και τον σπρωχνω στην στοματαρα της. Δεν δυσανασχετισε καθολου οταν της ερειξα χαστουκακη και λεω εδω ειμαστε της πιανω το κεφαλη και της λεω να τον παρει ολων μεσα μιλαμε απιστευτη τον καταπιε σχεδων ολων μεσα μεχρι τα αρχιδια το εκανε 4 φορες και ειμουν ετοιμος να τελειωσω την σταματαω και οπως ειναι στα 4 παω πισω της και της τον καρφωνω στενο μουνακι το μωρο στομα πιγαδι. απαλα χαστουκακια στο κολαρακι εκανε τελειο στησημο και γουσταρε το δυνατο σφυροκοπημα δεν αντεξα πολυ απο την γκαβλα τελειωσα γρηγορα. Η χυμεια μεταξει μας ηταν τελεια τετοια πουτσα στο βαρδαρη δεν εχω ξαναρηξει σε τετοια κοπελα με τετοια ομορφια και τετοιο κορμη, πριν 8 χρονια ξαναπηρα μια Μαρινα στην Σαπφως 8 αστερι απο Λιθουανια αλλα οχι σαν την Βικη. Η Βικη ειναι μανεκεν η κοπελα κριμα που δεν εχει καλητερη τυχη αλλα ειμαστε εμεις τυχεροι που την εχουμε εδω. Σιγουρα θα την ξαναεπισκευτω οταν βρεθω Σαλονικη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2011
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού