Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 153 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Τζίνα είναι μελαχροινό πιπινάκι από Ρουμανία με 3άρι βυζάκι λίγο πεσμένο όμως 18 χρονών όπως μου δήλωσε. (Ελπίζω να μην είναι μικρότερη αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο το πρόβλημα θα το έχουν οι εργοδότες της...)Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια κοπέλα με τον προηγούμενο συναγωνιστή. Η κριτική μου θα είναι εντελώς διαφορετική... Στο σαλόνι εμφανίστηκαν 2 κοπέλες (δεν συγκράτησα το όνομα την άλλης) αλλά ήταν σίγουρα μεγαλύτερη από την Τζίνα. Δεν την λές κουκλάρα αλλά ούτε και άσχημη και έχει τα πιασιματάκια της. Και οι 2 κοπέλες έδιναν και κουλούρι στο πρόγραμμα τους στα 15 ευρώ. Αφου στάθηκαν μπροστά μου για λίγα δευτερόλεπτα την επέλεξα για τη διαφορά στήθους....!!!
Δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο... η συννενόηση λίγο δύσκολη αφού δεν μιλάει Αγγλικά και τα Ελληνικά της είναι πολύ βασικά. Έβγαλε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που φόραγε και το στριγκάκι της και έμεινε με το σουτιέν βγάζοντας έξω τις βυζάρες της. Της ζήτησα να βγάλει και το σουτιέν κάτι που έκανε αλλά δεν της πολυάρεσε γιατί έγινε αντιληπτό ότι το στήθος της ήταν λίγο πεσμένο.
Άρχισε να με χαιδέυει απαλά στα μπαλάκια ενώ δεν έχασα την ευκαιρία να χουφτώσω τις βυζάρες της. Μόλις μου ανέβηκε λίγο το ηθικό μου πέρασε το σκουφάκι και άρχισε μια πίπα πάνω του μετρίου. Δεν παραπονέθηκε καθόλου στη προσπάθεια μου να δοκιμάσω τις τρύπες της με το δάχτυλο. Ενω συνέχιζε την πίπα εγώ άρχισα να εξερευνώ πρώτα το μουνάκι της και στη συνέχεια το κωλαράκι της... έβαλα σχεδόν όλο το δάχτυλο μέσα χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου. Οι τρύπες δεν ήταν ιδιαίτερα δουλεμένες κάτι που μου άρεσε. Με ρώτησε αν θέλω κώλο και αμέσως γύρισε να πάρει θέση. Να σημειωθεί ότι η παρουσία κρέμας ήταν σε πολύ μικρό βαθμό. Δεν θέλησε να στηθεί στα 4 με τον φόβο ότι θα πονέσει πολύ και ήρθε στο πλάι. Δεν έδιχνε να βιάζεται και το σκηνικό κράτησε αρκετά λεπτά με εναλλαγή στο πλάι και ανάσκελα.. Για το τέλος έβγαλα το σκούφο και μου τον έπαιξε μέχρι να χύσω στα βυζιά της... Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ ωραία και σίγουρα αν την πετύχω ξανά θα την ξανατιμήσω....!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζίνα
Υπηρεσίες
cosgeor
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική