Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 48 10
Μπουρδέλα
59620
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μειονεκτημα της η εμφανιση και δεν εννοω το σωματακι που είναι λεπτο και αρκετα συμπαθητικο αλλα τη συνολικη παρουσια,πλεονεκτημα η αποδοση στο κρεβατι αφου ακολουθει ανετα τους γρηγορους και δυνατους ρυθμους,με μια λεξη είναι δυναμη.Μπορει να φανει παραξενο αυτό που θα πω καθως όπως ειπα προηγουμενως εμφανισιακα είναι μετρια αλλα με βαση την συμμετοχη της και μονο θα μπορουσε ανετα να κανει καριερα σαν cg καθως για μια ωρα μαζι της στο σπιτι η¨ σ ένα ξενοδοχειο για αυτόν που θελει να ξεδωσει νομιζω είναι ότι πρεπει.Στ αγωνιστικα δεν εφερε καμια αντιρρηση σε ότι της ζητησα αφου οι στασεις που προτιμησα ηταν αυτές που θα ταιριαζανε στη περισταση,πισωκολλητο με ολους τους τροπους,ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμους και πλαγιαστο σε πιο χαλαρους ρυθμους.Εντυπωση μου εκανε το γεγονος ότι παρολο που ημουν αρκετα εως πολυ εντονος στις κινησεις μου στο τελος μου ειπε ότι ημουν αρκετα τρυφερος..τελικα ο τροπος που κανεις ερωτα δεν κρυβεται και το ενστικτο που εχουν οι γυναικες σε σχεση με μας τους αντρες είναι απιστευτο.Να σημειωσω ότι δεν εκανα ακα ουτε και πρωκτικο παρολο που μου το ζητησε πειστικα στο τελος λεγοντας μου μαλιστα πως δεν της αρεσει παντα αλλα στη προκειμενη περιπτωση προς το τελος πραγματικα το ηθελε.Τελος ένα ευχαριστω στον hardcora που μου τη προτεινε,μπορει η κοπελα να μην είναι ο τυπος μου αλλα η δοκιμη δεν με απογοητευσε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Τζωρτζίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού