Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236267
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
χερε συναγωνιστες!
η ερωτικη διαθεση και η αφραγγια με οδηγισαν μεσημερι 3 καιμισι μεσιμερι! στι φιλης
με λιγα λογια μπαινω στο μπουρδελακι μεσα βγαινει μια τυπησα κοντουλα αδυνατουλα μελαχρινη και με χαιδευε και παρακαλαγε να μπω μεσα!! και γω σαν κοπανος δινω τα 20 και μπαινω
αντι να παω να παρω καμια τσοντα με 2ευρο
μπαινει στο δωματιο βλεπει το πεσμενο πεος μου! και λεει οοοοοοο με θαυμασμο
μετα ομος ξεκινα μια μετρια εως χαλια πιπα και οταν εβλεπε οτι δε μου σηκονοταν μου τον επεζε αγαρμπα με ενα υφος βαριεστημενο!! μετα απο 3 λεπτα μου σηκωνεται κατα 70% ανεβαινω απο πανω της ενω αυτη ειταν στραβωμμενη!
τελος παντον με τα 1000 ζορια τι πειθω να χαιδευσει τις θηλες μου! σαλωνει το δαχτυλο της και χαιδευει τι μια θηλη μου! μου σηκωνεται!! ενω ειχα ξενερωσει!!!! και τοτε τι κανει?????
με χειροκροτα ειρονικα επιδη καταφερα και το σηκωσα
η αγγαρια κρατα 4 λεπτα οπου κλεινει τα ποδια της και μου λεει!!!
πισοκολητο μωρο!!!!!
το βαζω μεσα τελειωνω και τη κανω! νιωθοντας μια απιστευτη ξενερα μεσα μου!!
πανω στη μαυριλα μου ξεχασα να ρωτησω ονομα αλα η κοπελα ειταν παρα πολυ αδυνατη!
καλυτερα να δινα τα 20 ευρα!!! για να παρω κανα ποτακι!!! παρα να τα πεταγα εκει μεσα!!!
η ερωτικη διαθεση και η αφραγγια με οδηγισαν μεσημερι 3 καιμισι μεσιμερι! στι φιλης
με λιγα λογια μπαινω στο μπουρδελακι μεσα βγαινει μια τυπησα κοντουλα αδυνατουλα μελαχρινη και με χαιδευε και παρακαλαγε να μπω μεσα!! και γω σαν κοπανος δινω τα 20 και μπαινω
αντι να παω να παρω καμια τσοντα με 2ευρο
μπαινει στο δωματιο βλεπει το πεσμενο πεος μου! και λεει οοοοοοο με θαυμασμο
μετα ομος ξεκινα μια μετρια εως χαλια πιπα και οταν εβλεπε οτι δε μου σηκονοταν μου τον επεζε αγαρμπα με ενα υφος βαριεστημενο!! μετα απο 3 λεπτα μου σηκωνεται κατα 70% ανεβαινω απο πανω της ενω αυτη ειταν στραβωμμενη!
τελος παντον με τα 1000 ζορια τι πειθω να χαιδευσει τις θηλες μου! σαλωνει το δαχτυλο της και χαιδευει τι μια θηλη μου! μου σηκωνεται!! ενω ειχα ξενερωσει!!!! και τοτε τι κανει?????
με χειροκροτα ειρονικα επιδη καταφερα και το σηκωσα
η αγγαρια κρατα 4 λεπτα οπου κλεινει τα ποδια της και μου λεει!!!
πισοκολητο μωρο!!!!!
το βαζω μεσα τελειωνω και τη κανω! νιωθοντας μια απιστευτη ξενερα μεσα μου!!
πανω στη μαυριλα μου ξεχασα να ρωτησω ονομα αλα η κοπελα ειταν παρα πολυ αδυνατη!
καλυτερα να δινα τα 20 ευρα!!! για να παρω κανα ποτακι!!! παρα να τα πεταγα εκει μεσα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2011
skatharozoumhs
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού