Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 128 10
Μπουρδέλα
117701
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά από τσάρκα μπήκα στο συγκεκριμένο σπιτάκι που είχε 2 κοπέλες. Μία ψηλή που έδινε και κουλούρι και την Άννα. Έκαναν ένα show στην μπάρα και μου έπιασαν το κάβλι και έτσι δεν μπορούσα να αντισταθώ. Η Άννα είναι μεσαίου ύψους (γύρω στο 1,70), μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο, 2ρια βυζιά στητά και ωραίο κώλο και είχε ένα tattoo πάνω απο τα κωλομέρια. Σκάω το 20ρικο και πάνω στο πολύ μικρό δωμάτιο με την τηλεόραση και βλέπω λεκέδες σπέρμαρος στο σεντόνι. Το είπα στην τσατσά και ήρθε και το άλλαξε αμέσως ζητώντας μου συγγνώμη. Μετά απο 2-3 λεπτά έρχεται στο δωμάτιο η Άννα (από Ρουμανία) και αμέσως μου βάζει την καπότα στο πεσμένο πέος μου χωρίς ίχνος προκαταρκτικών. Άρχισε να μου παίρνει μία άτεχνη πίπα, αλλά με άφηνε να τις βάζω δακτυλάκι στο μουνάκι της, που είχε υγρήνει πάρα πολύ και έσταζε στο σεντόνι. Μετά από λίγη ώρα είχα μία υποτυπώση στύση και μου λέει να αρχίσουμε ιεραποστόλικα. Εκεί βγάζει ένα σωληνάκι και βάζει κρέμα στο μουνάκι της. Ε στο γαμίσι, δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Τι γάμαγε αυτήν, τι γάμαγα τον αέρα το ίδιο και το αυτό. Μετά μου ξαναέπεσε και άρχισε πάλι αυτή την άτεχνη πίπα μέχρι που ξανασηκώθηκε λίγο και της είπα να ανέβει από πάνω. Δέχτηκε αμέσως και ανέβηκε για 5 δευτερόλεπτα όπου μου είπε ότι δεν της αρέσει και ξανακατέβηκε για πίπα. Εκεί είχα ξενερώσει εγώ και μου ξαναέπεσε και έφυγε από το δωμάτιο δίνοντάς μου ένα φιλί στην ρώγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού