Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εχοντας κανει την βολτιτσα μου στον δρομο της ηδονης στραβοθηκα και μπηκα.
Σκανε λοιπον 2 τσουπρες και καλα απο Ισπανια (δεν θυμαμαι ονοματα) και αρχιζουν να χορευουν και να κολοτριβονται.
Πραγματικα ηταν σε απογνωση γιατι μαλον δεν πηγαινανε καλα οι δουλειες.
Μολις αρχιζει να αδειαζει το μαγαζι με στριμωχνει η μια (η πιο ασχημη)μελαχρινη κοντη μετριο βυζακι(πεταχτη ρωγα) και χοντουλικο κωλαρακι και αρχιζει τα γνωστα τριψιματα και παρακαλια και οτι θα περασω σουπερ ελευθερο στοματικο χυσιμο στα βυζια κτλ.
Μου ειχε φραξει την πορτα ερμητικα μεχρι που της λεω το γνωστο κανω μια βολτα και ερχομαι μου περνει τα γαντια και μου λεει να περασω να τα παρω μετα.
Την λυπηθηκα την κοπελα και αποφασισα να μην παω στην Βικυ απεναντι και να το ριξω εκει (αχ και να ξερα).
Μπουκαρω στο δωματιο (αρκετα καθαρο)και ερχεται μετα απο λιγο
λες και ηταν αλλη κοπελα.
Με ρωταει αν θελω ελευθερο στοματικο η με καποτα και ξεκιναει την εργασια πολη βαριεστημενα και μηχανικα.Απο ελευθερα πιασηματα ουτε λογος και μολις της ειπα να ανοιξει λιγο τα ποδια της με κοιταξε με ενα βλεμα που πραγματικα χεστηκα.
Ειχαμε την επαρση που ηρθε μονο σκεφτομενος την κωλαρα της απεναντι μου το φοραει (πιστευω με μισος λες και εκανα κανενα εγκλημα)και αρχιζουμε.Τα ειχα παρει λιγακι και το καταλαβε μολις την αρχισα στα γρηγορα σε ιεραποστολικο με σκοπο οχι να τελειωσω αλα να την πονεσω.Τελειωνω και τι ρωταει το ζωον ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ??? δεν απαντησα και αρχισα να ντυνομαι με το που βγαινω εξω σαλονακι γεματο και αναμονη για τις ντιβες.
Το εσκασα και εγω λοιπον μπροστα στην τσατσα ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΤΟ 20ΑΡΚΟ και εφυγα συνοδια απο μπινελικια και ολους τους συναγωνιστες να κατεβαινουμε μαζι τις σκαλες.Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το να γραψω κριτικη το κανω μονο για να γλιτωσω απο καποιους χρονο και χρημα ασχετα αν εγω τα εχασα και τα δυο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2011
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού