Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 50 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μετά από πολύ ξεποδάριασμα στα βρώμικα του Μεταξιού κατηφορίσαμε προς Αττική και συναντήσαμε το εν λόγο σπιτάκι στα αριστερά μας.
Μπαίνουμε μέσα εγώ και το φιλαράκι που ήταν επίσης άρρωστος όπως εγώ εκείνο το βράδυ.
Ωραίο σαλονάκι, καθαρό με έντονο άρωμα και χαμηλό φωτισμό νορμάλ. Περνάνε 10" και βγάλει ο τσάτσος.
Μας χαιρετά και μόλις πάει να πει 2-3 κουβέντες για το τι πράγμα έχει βγαίνει το πιπινάκι μόνο του.
Μια φωνή μέσα μου (ή καλύτερα από κάτω μου) λέει "μάγκα μου, εδώ είσαι, άραξε".
Ωραίο πιπινάκι γύρω στα -+23 θα το έκανα, ξανθιά ίσια μαλλιά μακριά έως το στήθος, αδυνατούλα, ύψος κάπου στο 1,70 με τακούνια, στήθος μικρό μέγεθος πορτοκάλι, μάτια ανοιχτόχρωμα δεν ξεχώρισα ακριβώς.
Δεν το σκέφτηκα και πολύ και έβγαλα το μετρητό και πέρασα σε ένα δωμάτιο.
Ωραίο δωμάτιο με φουλ πλακάκια μέσα σε τοίχους και το στρώμα πάνω σε κρεβάτι χτισμένο σε γυάλινα πλακάκια που φωτιζόταν εσωτερικά (δεν ξέρω πως τα λένε).
Η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε αρκετά μικρό το κρεβάτι για παιχνίδι και με τον καθρέπτη στον τοίχο δεν το καταλαβαίνεις όταν είσαι μόνος.
Μετά από αναμονή 2 λεπτών εφόσον είχα αράξει στο κρεβάτι, ακούγονται τακούνια και ανοίγει η πόρτα.
Μπαίνει το μωρό και λέει μόνο ένα γεια σου. Γεια σου την λέω και εγώ και περίμενα να μου πει πως την λένε. Αυτήν με παροτρύνει να ξαπλώσω τελείως στο κρεβάτι.
Την ρωτάω, το όνομά σου; Μου λέει κάτι, δεν το συγκράτησα ούτε δευτερόλεπτο.
Κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, αφήνει την καπότα και το σωληνάριο gel-κρέμα πιο δίπλα και βγάζει το string που φορούσε, τέλειο θα έλεγα ροζ χρωματάκι
όπως και το μπουτσάκι πιο πάνω. Έρχεται προς τον μάγκα με την καπότα στο χέρι πηγαίνοντας για καπέλωμα.
Την αγκαλιάζω λίγο και πάω να την φιλήσω το λαιμό. Τραβιέται! Όπα λέω μέσα μου και μου δικαιολογείται "γαργαλιέμαι μωρό μου".
Α μια χαρά θα περάσω λέω. Ξαπλώνω εντελώς με περνάει σκούφο σε μη εργονομικό εργαλείο ακόμη και αρχίζει με χέρι και δόντι πίπα.
Η χειρότερη πίπα που με έκαναν ποτέ, ακόμη και από άπειρες γκόμενες. Ανούσια και με στυλ μαλακίας με το χέρι.
Η στάση της ήταν ανάμεσα στα πόδια μου, με συνέπεια να μην μπορώ να της πιάσω και τίποτα, μόνο τα μαλλιά της. Εκεί φταίει και το μικρό κρεβάτι βλέπεις.
Σταματάει μετά από 2" που ήταν turbo και την λέω να ανέβει από πάνω. Χώνει μια ποσότητα κρέμας στην τρυπούλα και ανεβαίνει. Καύλα το μουνάκι πάντως, τέλεια ξυρισμένο που το έγλυφα άνετα. Ωραίο κούνημα και πολύ έντονο από μέρος της που σε λίγο χρόνο έφτασα στο τσακ να τελειώσω και την σταματάω για να γυρίσει στα 4. Την σφυροκόπησα έτσι χουφτώνοντας τον λαχταριστό κώλο της που δεν άργησα να τελειώσω. Μόλις σταμάτησα την βλέπω πάει κατεβαίνει από το κρεβάτι και γρήγορα παίρνει το χαρτί από τον νιπτήρα και σκουπίζεται που είχε γεμίσει με κρέμα το μουνί. Εγώ περιμένω με την καπότα να κρέμεται, που κολλούσε λες και τον έβαλα σε μέλι, να φύγει να πλυθώ. Ντύνεται πίσω από την πλάτη μου και πάλι καλά που με είπε και "γκειά σου". Αυτά μάγκες από το σπιτάκι αυτό. Το πιπίνι πολύ καλό πάντως εμφανισιακά, σαν ποια να πω, φανταστείτε την Δούκισσα Νομικού αλα αλλοδαπή, χεχε! Εγώ πάντως δεν το ευχαριστήθηκα... και άμα έδινα και περισσότερα λεφτά τότε θα ήμουν για σκότωμα.
Όποιος την έχει πάρει ας πει το όνομα της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2011
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού