Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το κατάστημα είναι από χρόνια γνωστό για τις εμφανίσιμες κοπέλες του (όπως λέει και ο φίλτατος Μπακάλης πιο κάτω). Όταν είδα την Άννα στην πασαρέλα με τους υπέροχους βύζους και το κορμί λαμπάδα πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Η κοπέλα μιλά πολύ καλά ελληνικά, δηλώνει τσέχα, είναι πολύ όμορφη, γελαστή και ευγενική, καλοχτενισμένη, με ωραίο κορμί, καθαρή, με ωραία επιδερμίδα, και με το super/mega ατού τα υπέροχα στήθη της. Μιλάμε για πραγματικά ευλογημένη κοπέλα, δυομισάρια γεμάτα, στητά, και με εξαιρετική αίσθηση στο παιχνίδι. Είναι η χαρά του κάθε βυζολάτρη. Από υπηρεσίες όμως ήταν αντικειμενικά μέτρια. Ξεκίνησε με ικανοποιητικά χάδια για την έπαρση. Στην συνέχεια σκουφάκι και μέτρια πίπα. Από πάνω δεν ανέβηκε γιατί δεν ήταν πολύ καλά (είπε). Στην πράξη μου έβαζε και λίγο το χέρι της να μην μπω βαθειά. Της το τράβηξα 1-2 φορές και ευτυχώς κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Γενικά δεν δείχνει να συμμετέχει και απλά ακολουθεί σιωπηλά. Στα μείον ότι την ώρα της κορύφωσης (ιεραποστολικό) έκανε μια κίνηση να μου τον βγάλει και να με αφήσει στο καλύτερο απέξω!!! Της έκανα ένα άμεσο κλείδωμα και συνέχισα κανονικά ολοκληρώνοντας. Μετά σαν να μην συνέβη τίποτα σηκώθηκε και έφυγε. Επειδή ήταν γενικά ευγενική και χαμογελαστή δεν της είπα τίποτα για τα «κουλά» που μου έκανε. Όμως κυριολεκτικά κρίμα το κορμί παιδιά. Πάντως μόνο για τους βύζους αξίζει μια δοκιμή, τέτοια θαύματα της φύσης είναι πραγματικά σπάνια για να τα χάνουμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού