Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 159 10
Μπουρδέλα
165589
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Από τις περιπτωσεις πραγματικα που αν τις ξεπερασεις μ επιτυχια ανεβαζεις επιπεδο σαν μπουρδελιαρης,από τις καταστασεις που αν τις χειριστεις σωστα μπορεις να πεις ότι μεσα σου εχεις την καρδια του πρωταθλητη.Η χριστινα είναι μια ξανθια πολύ σεξι γυναικα που την ειχα παρει μια φορα πριν πολλα χρονια με απογοητευτικες εντυπωσεις αλλα σημερα ηθελα να τη δοκιμασω ξανα μιας που ηταν απωθημενο μου οποτε την εβλεπα σε διαφορα σπιτια.Παρολο που μπαινοντας στο δωματιο αρχισα ν αμφισβητω την επιλογη μου καθως καθυστερουσε κιολας ηρθε και μου δωσε ένα φιλι λεγοντας μου να περιμενω λιγο.Ωραια αρχισαμε ειπα,πρεπει να βελτιωθηκε.Αφου μπηκε οριστικα αυτή τη φορα στο δωματιο ξεκινησα τα προκαταρκτικα στα ορθια αλλα η ανταποκριση που περιμενα προς εκπληξη μου δεν ηρθε.Στη συνεχεια ξαπλωσα οπου μου εκανε ένα συμπαθητικο τσιμπουκι και της ζητησα ν ανεβει από πανω κατι που εκανε.Εδω όμως ειχαμε το δευτερο σοκ καθως η κοπελα ελαχιστα κουνιοτανε και το αστειο ηταν ότι με κοιταζε κιολας μ ένα υφος του τι κανουμε τωρα.Εγω ξερω ότι συνηθως από πανω κουνιεται κυριως η γυναικα αλλα τελος παντων,ειχα σχηματισει αποψη..Παω από πισω εγω ξεροντας τι πρεπει να κανω..συνεχεις κινησεις από μερους μου με αρκετη ενταση και αυτή να μου ζηταει πιο δυνατες κινησεις για να τελειωσω πιο γρηγορα..σιγα που θα το εκανα..αφου εφερα τον εαυτο μου στο σημειο που ηθελα αλλαζουμε σταση με μενα από πανω της,εκει καταλαβε ότι δε θα τελειωσω τοσο γρηγορα οσο ηθελε και μου το πε..αφου το χεις γιατι δεν τελειωνεις..ε τι λεω όπως ειμαι από πανω της,δεν βοηθας,χαιδεψε με λιγακι,φιλησε με,σπρωξε με μεσα σου δυνατα,χωρις να ξερει ότι ξερω..οτι ξερω ότι δεν είναι πρωταρα ενώ ετσι μου παρουσιαστηκε και ότι δουλευει αρκετα χρονια.Ιεραποστολικα πια οι κινησεις είναι πιο δυνατες και εχουμε παει και πλαγιαστα εχοντας περασει ένα τεταρτο σιγουρα.Ενω ζηταγε πιο δυνατα,ουτε αυτό το χει,προφανως υποφερει καθως οι κινησεις ειναι πιο εντονες και το πηδημα πιο δυνατο,,αλλιως τα περιμενε..Τελικα μετα από αρκετη ωρα ερχεται το τελος παιρνοντας τη πανω,κατω και πλαγιως.Τελειωνοντας της λεω ότι δεν τιμα το εικοσαρικο και κει αφηνει τη μυξοπαρθενη σταση λεγοντας μου ότι δουλευει σε στουντιο για 50..ε τοτε της λεω κατσε στο στουντιο γιατι για εδώ δε κανεις.Ειναι απιστευτο ποσο εξυπνες αλλα και ποσο κουτες μπορει να είναι ταυτοχρονα οι γυναικες
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού