Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από μια κουραστική μέρα εγώ και ο συναγωνιστής θέλαμε μια εκτόνωση του εργαλείου. Η στάση 25 ήταν η μοναδική του λεωφορείου. Το εισιτήριο 50 € ακάποτο και βουρ στο δωμάτιο. Η συμμετοχή της κοπέλας και η παρουσία της ικανοποιητική. Κοντό μαλλί, μελαχροινούλα, ύψος γύρω στο 1,65 και ευδιάθετη. Πήρε τον Ανακόντα και τον μεγάλωσε με πάθος. Το γλείψιμο πολύ καλό, αφού πίστεψα ότι θα της έσπαζα καμία χορδή. Με είχε φτάσει στο σημείο να της κάνω συγκόλληση χορδής με τη λάβα και της έκοψα το ρεύμα (πίπα). Ήθελα να συνεχίσω και με την υπόλοιπη κατασκευή του οικήματος. Μου φόρεσε το γάντι και εισχώρησα στην κεντρική είσοδο για να εξερευνήσω τα εσωτερικά δωμάτιά της. Ευτυχώς δεν είχε παρκέ (κρέμα) για να γλιστρήσω απότομα και να πέσω (χύσω). Ένιωθα κάθε ίχνος, κάθε στοιχείο του οίκου της. Αναποδογύρισα το κορμί της ώστε να βλέπω και τις βάσεις (στα 4). Την πήρα άγρια βλέποντας και το φεγγίτη (κωλοτρυπίδα) και χύσιμο στα θεμέλιά της (κωλομάγουλα). Ως ασβεστάς καθάρισα τις βρωμιές μου (χύσια). Με ευχαρίστησε και με ένα χαμόγελο πλατύ μου είπε "σε περιμένω ξανά".

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2011
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Gavlacticos
Μέλος
19
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια