Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 235 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χαιρετίσματα σε όλους τους συναγωνιστές,

H εβδομάδα τελείωσε με απολογισμό ένταση και πολλές κάβλες.

Η αυτοκρατορική του μεγαλειότητα απαιτούσε επίμονα ότι καλύτερο και είχε γίνει το σημαιοφοροκόνταρο της σημαία της επαναστάσεως...

Ρε συ ήρεμα του λέω, αυτός είχε αγριέψει, πήρε το κλείδι του αυτοκινήτου και έφυγε!!!

Μόλις που πρόλαβα να ντυθώ και να τον ακολουθήσω..

Το πως φτάσαμε και παρκάραμε μου έχει μείνει μυστήριο...

Του λέω και εγώ να ρίξουμε μια ματιά τριγύρω, γυρίζει με κοιτάει και μου λέει: Αν ήθελα να παλινδρομήσω ενδοπαλαμικώς έμενα και στο σπίτι. Εγώ ηρθα να γ...σω!! Παμε Selena τώρα!!!

Μπαίνουμε και βλέπουμε την μαυρομάλα καλλονή, καμπυλοτάτη θεά που τόσα και τόσα πληκτρολόγια έχουν σπάσει για να περιγράψουν το πόσο κέφι είχε ο Μεγάλος όταν έφτιαχνε γυναικάρες σαν αυτή... Γλώσσα

Δίνω το μπλέ παράβολο και μπουκάρω...

Στην ζεστή θολή ανάμνηση που μου έχει μείνει javascript:void(0);θυμάμαι τις βυζάρες της να πιέζουν τον αυτοκράτορα ανάμεσα τους (προς μεγάλη μας τέρψη), τα χείλη μου να ξεδιψούν στις ρώγες της, τα χείλη της και το στόμα της να ρουφάνε τον αυτοκράτορα, να ανεβαίνω πάνω της και να τελειώνω μέσα στο λαίμαργο νιμου της...

Δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε... Θα πήγαινα ξανά και ξανά και ξανά....

Υ.Γ

Δημοκρατία έχουμε και όλων μας η γνώμη είναι σεβαστή αλλά μήπως ό έταιρος συναγωνιστής πήδηξε.... την τσατσά;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2011
Όνομα κοπέλας
Σελένα
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού