Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 123 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καταρχην το κοριτσι είναι θανατος..το κορμι μπορει βεβαια να εχει ατελειες οσον αφορα τη κοιλιτσα και τη μεση αλλα ποδια ,κωλος και στηθος όταν αποκαλυφθηκε είναι φανταστικα.Ημουν ηδη καβλωμενος μονο που την ειδα στο σαλονι και φανταστειτε τι θα γινοταν όταν θα την εβλεπα και μεσα.Ηρθε από πανω μου οπου οι θηλες της ηταν απαικτες και στη συνεχεια προς εκπληξη μου μ ερεθισε ακομη περισσοτερο φιλωντας και δαγκωνοντας ηδονικα το δικο μου στηθος.Πιπα με προφυλακτικο και σιγα σιγα καθως ημουν πολύ ερεθισμενος και ας ειχα καταθεσει το μεσημερι στη μαρινα από δουσμανη και στη συνεχεια πισωκολλητο οπου εκει αφου καταφερα να κρατηθω αρκετα σε σημειο ηρωισμου αρχισαν οι απιστευτα ερεθιστικοι αναστεναγμοι από τη δικη της πλευρα.Εκει μ εβαλε κανονικα στο παιχνιδι και μπορω να πω πως ηταν και το καλυτερο σημειο του αγωνα.Στη συνεχεια ιεραποστολικα για αρκετη ωρα και κατοπιν πλαγιαστα σε πιο δυνατους ρυθμους οπου σιγα σιγα ηρθε και το τελος.Γενικες εντυπωσεις πολύ καλες και ενθαρυντικες για ένα κοριτσαρο επι της ουσιας,με τις ατελειες που προανεφερα βεβαια αλλα και που χρειαζονται να υπαρχουν καθως αν το πακετο ηταν τελειο θα παθαιναμε χοντρες ζημιες.Η κοπελα κανει ακαποτο και τελειωτικο,δεν κανει πρωκτικο και μαλλον δεν παιρνει ξενους.Επισης δεν κανει και 69 καθως σε μια φαση νομιζε ότι ηθελα να τη γλειψω που ευχαριστως θα το εκανα γιατι μου το βγαζε υπο αλλλες συνθηκες αλλα της ειπα ότι και εγω δεν το θελω και δεν το κανω.Θετικο τελειωνοντας το γεγονος οτι σε ολη την διαρκεια της συνευρεσης που δεν ηταν και λιγη δεν ακουσα το παραμικρο ουτε απο την κοπελα αλλα και ουτε απο την υπηρεσια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2011
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs