Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 300 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπελιτσα οκ αν και οχι κατι το ιδιαιτερο.Βαριομουν και ηταν στο δρομο μου η Βικτωρια οποτε λεω δεν παω σε κανα βρωμοσπιτο να ριξω καναν πηδουλο?Επειδη γενικα εχω σιχαθει εδω και καιρο τα μπουρδελα και την κατασταση που επικρατει εκειΧμμμ; βαζω χαμηλη βαθμολογια στην καθαριοτητα.Σε συγκριση με αλλα μπουρδελα φανταζομαι ηταν φυσιολογικα βρωμικα.Η κοπελα νοστιμη προς ομορφουλα.Δινω το αντιτιμο.Μπαινει μετα απο δεκαλεπτο λεει 2 κουβεντες και ξεκινα την πιπα.Πρωτο πλην μηδεν προκαταρκτικα με αποτελεσμα να μου βαλει την καποτα σε πεσμενο πουτσο.Η πιπα μετρια αλλα αρκετη για να με σηκωσει.την γυρναω στα 4 και την αρχισα στο μπες-βγες αλλα δεν μ αρεσε ιδιαιτερα.Την γυριζω ανασκελα και την παιρνω με αυτην απο κατω.Εκει εφαγε πουτσα και χωσιμο να χορτασει.Αφου την πηδαγα κανα 5λεπτο σε αυτην την σταση ξαπλωσα και την πηρα με αυτην απο πανω,ενω αυτη αρχισε να δειχνει σημαδια βιασυνης και ο τσατσος της φωναξε να τελειωνει αποξω.Εγω τα πηρα και τη γαμησα με λυσα για κανα τριλεπτο και τελικα κατεθεσα με τα χιλια ζορια.Παντως παιδια δεν λεει το μπουρδελο σαν κατασταση δηλ ενα ξεφορτωμα και τπτ αλλο δεν ευχαριστιεσαι γαμησι.Τεσπα για τα δεδομενα της περιοχης φανταζομαι καλα ειναι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2022
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
MrEco
Μέγας
17
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική