Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 67 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μίκυ είναι καινούριο Ρουμανάκι άρτι αφιχθείς μόλις 3 ημερών.Έχει ξανθά μαλλιά πιασμένα,λευκό δέρμα,τατού το λαγουδάκι του playboy στην κοιλιά της κοντά.Κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και δίνει και κωλαράκι το οποίο όμως δεν δοκίμασα.Μέσα στο δωμάτιο συμμετέχει αρκετά και δεν είναι καθόλου ξινή.Γαμιέται άγρια και είναι λες και είσαι με την κοπέλα σου.Ξεκινήσαμε με πολύ ωραία ακάποτη πίπα η οποία ήταν βαθιά και χτυπούσε το πουτσοκέφαλο κατά διαστήματα στην γλώσσα της.Μετά την γύρισα σε 69 οπού άρχισα και εγώ να την γλείφω ενώ αυτή τσιμπούκωνε και έφτυνε τον πούτσο μου.Επόμενη στάση αυτή απο πάνω όπου έδωσε ρέστα .Χτυπιόταν στην πούτσα μου με μανία και έπειτα όταν άρχισα να την γαμάω και εγώ πλησίασε το προσωπάκι της κοντά στα αυτιά μου και βογγούσε δυνατά και ένιωθα την καυτή της ανάσα.
Έπειτα την πήρα ιεραποστολικό όπου βογγούσε δυνατά.Στο τέλος την έβαλα να γλύφει τα αρχίδια μου και η γλώσσα της ήταν πολύ καυτή,Γλύφει πάρα πολύ καλά τα αρχίδια.Όταν ένιωσα οτι θα τινάξω το σπέρμα μου την έβαλα να τον πάρει στο στόμα όπου και την έχυσα.Η κοπέλα είναι όμορφη και καινούρια οπότε παιδιά τρέξτε να προλάβετε πριν μάθει τα κόλπα της δουλειάς ή την κάνει.Θα την ξανατιμήσω σίγουρα αν την πετύχω πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2011
Όνομα κοπέλας
Μίκη
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, sweeper και 1 ακόμα μέλος