Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 96 10
Μπουρδέλα
103492
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Καιρό τώρα τριγύρναγε στο μυαλό μου η ιδέα να πάρω δύο κοπέλες μαζί, καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ, κι έτσι σήμερα Παρασκευή κατά τις 7 επισκέφθηκα το Μεταξουργείο Στο ακριβώς δίπλα είχε δύο χοντρές και στο παραδίπλα, όχι με τις σκάλες, το άλλο, είχε άλλες δύο, ακόμα πιο χοντρές, έτσι κατέληξα εδώ. Δε θυμάμαι πώς τα λένε τα κορίτσια, τη μία, κλασική εκεί πέρα, ψιλή, με μικρό στήθος, την έχω ξαναπάρει. Η άλλη, επίσης ψηλή, αλλά είχε βυζιά. Μπήκανε χαμογελαστές, ξαπλώσανε δίπλα μου, άρχισαν να με χαϊδολογάνε, αλλά σαν πρωτάρης-παρτουζιάρης είχα ψιλοκομπλάρει και δε μου σηκωνότανε καλά Στο μεταξύ, κάτι λέγανε στη γλώσσα τους και γελάγανε Τέλος πάντων, τους λέω, ας κάνουμε σεξ. Στήνεται η μία στα τέσσερα, όχι αυτή που είχα πάρει και παλιά, κι όπως ήταν στημένη είχε απλώσει το χέρι από κάτω και περίμενε να της τον δώσω για να τον οδηγήσει στο νιμού, ενώ εγώ ακόμα τον έπαιζα για να μου σηκωθεί και η άλλη καθόταν και παρακολουθούσε τις προσπάθειές μου. Δε γαμιέται, σκέφτομαι, και λέω σε αυτήν που ήξερα να μου τον παίξει χωρίς καπότα. Ξάπλωσα, ξάπλωσαν κι εκείνες από τη μία μεριά η μία κι από την άλλη η δεύτερη, η μία μου τον έπαιζε, η άλλη με χάιδευε στην κοιλιά, έπιασα τους κώλους τους, αυτοσυγκεντρώθηκα και επιβραβεύθηκα
Αυτή που δεν ήξερα φεύγοντας κι ένα γεια βαριόταν να το πει, η άλλη, πιο ευγενική, φάνηκε να συμμερίζεται τις σκέψεις μου για το αν πέρασα καλά ή όχι.
Τελική απόφαση: καλά ήταν, από την άποψη ότι επιτέλους πήρα δύο γκόμενες μαζί για μόλις 30 ευρουλάκια. Όμως, από εδώ και στο εξής θα επανέλθω στα γνωστά, καθώς με μία μου φαίνεται ότι αποδίδω καλύτερα
Αυτή που δεν ήξερα φεύγοντας κι ένα γεια βαριόταν να το πει, η άλλη, πιο ευγενική, φάνηκε να συμμερίζεται τις σκέψεις μου για το αν πέρασα καλά ή όχι.
Τελική απόφαση: καλά ήταν, από την άποψη ότι επιτέλους πήρα δύο γκόμενες μαζί για μόλις 30 ευρουλάκια. Όμως, από εδώ και στο εξής θα επανέλθω στα γνωστά, καθώς με μία μου φαίνεται ότι αποδίδω καλύτερα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού