Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 131 10
Μπουρδέλα
166748
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Έχοντας μια σχετική αδυναμία στα milf, είπα να δοκιμάσω κ την Πατρίτσια, κατεφημισμόν Ιταλίδα, επί της ουσίας όμως Ρουμανοειδές milf, 45άρα+.
Την είδα μια μέρα πριν αλλά τελικά (χτες) προτίμησα άλλη "θεραπεύτρια" της ίδιας κατηγορίας.
Ξανθό πλατινέ κ κοντό μαλλί με γυαλιά ηλίου στο κεφάλι (....!!!....) ώρα 9μιση το βράδυ, περί του 1.72-1.73, στήθος 2μισάρι πεσμένο αλλά με ρώγα που σου "βγάζει" το μάτι, την σχετική κυτταρίτιδα, κ τα σχετικά ψωμάκια της στην περιφέρεια αν κ η γενικότερη σιλουέττα της, θα χαρακτηρίζονταν ως κανονική.
Το πακέτο περιλάμβανε "τα πάντα όλα" στην τιμή του 20ρικου, αλλά η πίπα ήταν του ενός λεπτού (άνευ) κ αυτό του αέρος (μόνο το κεφαλάκι), χωρίς περιποίηση στα @@@ που τα υπόλοιπα milf της κατηγορίας της κ της ευρύτερης γειτονιάς της, δίνουν ... ρέστα στην κυριολεξία... Μετά το λεπτό φοράει το λάστιχο κ μου γυρνάει στα "4", όπου το αρνήθηκα με τον τρόπο μου, ζητώντας να ανέβει αρχικά από πάνω μου γεγονός που την "δυσαρέστησε" ... κ για να με "εκδικηθεί" πλακώθηκε στην κρέμα. Η ιππασία της ήταν σχετικά ικανοποιητική, παρόλες της προσποιητές κραυγές της, κλασσική ρουμάνικη ξεπετο-συμπεριφορά.
Την γύρισα στα "4", για κάνα 2 λεπτο προσπαθώντας μετά να δοκιμάσω στην πίσω "οδό", γεγοός που την οδήγησε σε ακόμη μεγαλύτερη "αγανάκτηση" εξαιτίας του ... μεγάλου μεγέθους μου .... αλλά βλέποντας το βλοσσυρό κ ημιάγριο ύφος μου κατάλαβε τελικά ότι δεν την παίρνει κ για πολλά, με αποτέλεσμα να "σπατουλαριστεί" σχετικά κ να επέρθει η διείσδυσης κ λίγο αργότερα η ολοκλήρωσης ..
Δυστυχώς πρόλη την καθαριότητά της, το σύστημα "μερέντα" έπαιξε κ εδώ, σε όλο του το μεγαλείο...
Βγαίνοντας από το σπίτι, την είδα στην κουζίνα από όπου κ με αποχαιρέτισε τρώγοντας ένα ολόφρεσκο πιτο-τζατζικό-γυρο για να πάνε στην ευχή οι πείνες κ οι ασιτείες ...
Φχαριστώ αλλά ... μια φορά μονάχα φτάνει ... ή αλλιώς (πάλι με τραγούδι) ... Μόνο μια φορά ...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2011
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού