Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 137 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Από τις περιπτωσεις που επιβαλεται να γραψεις κριτικη καθως προκειται για μια νεα εντυπωσιακη παρουσια στη φυλης που σιγουρα θα βαλει πολλους στον πειρασμο για να περασουν μεσα.Η μονικα είναι μια ψιλη ξανθια κοπελα γυρω στο 1,74 με κοντο μαλλι και πολύ ωραιο λεπτο σωμα ,μικρο στηθος που εμφανιστηκε στο σαλονι μ εντυπωσιακες ζαρτιερες και καλτσοδετα..Κατοπιν ωριμου σκεψης και αφου ρωτησα συναγωνιστη που εφευγε και μολις δοκιμασε αποφασισα να μπω μεσα.Μοναδικη επιφυλαξη μου ηταν το γεγονος ότι καθως ημουν στο σαλονι δεν ακουσα από τα δωματια που είναι πολύ κοντα καποια κραυγουλα ηδονης ώστε ν αρχιζω ν ατενιζω το μελλον μου μαζι της μ αισιοδοξια αλλα την απολυτη σιωπη..Μπαινοντας στο δωματιο και ξεκινωντας μια μικρη συζητηση καθως από το υφος της φαινοταν αρκετα ευδιαθετο κοριτσι( σε αντιθεση με το λουκ της που σε παραπεμπει σε ψυχρη σκανδιναβεζα) διαπιστωσα ότι αποφευγει να χαμογελαει γεγονος που υπεθεσα ότι οφειλεται σε καποιο αισθητικο προβλημα στα δοντια κατι που μου επιβεβαιωσε και η ιδια όταν τη ρωτησα μετα το τελος της συναντησης.Αυτο ηταν και το μοναδικο αρνητικο της καθως όχι μονο στην εμφανιση αλλα και στη συμμετοχη της στο κρεβατι με αφησε απολυτα ευχαριστημενο αφου ειχαμε και προκαταρκτικα κατοπιν δικης μου πρωτοβουλιας και στοματικο και τρεις στασεις με τελευταια πισωκολλητο με κραυγουλες ,καλη συμμετοχη και διαθεση σε ολη τη διαρκεια της συνευρεσης.Το καλυτερο απ όλα και που αποδεικνυει το αληθες ηταν ότι μπηκα στο δωματιο κουρασμενος και εφυγα πραγματικα φρεσκος και αναζωογονημενος,θα ελεγα και ικανοποιημενος γιατι είναι πολύ σημαντικο να ρισκαρεις ,να μη πηγαινεις στα σιγουρα καθως πηγαινα για μιχαελα και να δικαιωνεσαι για την επιλογη σου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2011
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
xilnik
Πορνορεπόρτερ
210
Πόντοι:
13.165
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, bakalhs