Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο τα καλα λογια των προηγουμενων ειπα και εγω να δοκιμασω την τυχη μου.Η κοπελα λεπτη κοκκινα μαλλια μετριου υψους.Εισχωρει μεσα και αρχιζει τις αγκαλιες και τα φιλια σε ολο το σωμα και στο καβλι ενω μου φερνει το κωλο της στο προσωπο.Σηκωνομαι ορθιος στο κρεβατι και μου αρχιζει μια πιπα κοιτωντας με στα ματια ενω εγω ειχα ιδροκοπησει ηδη απο την ζεστη αγκαλια της(τι ψολοκρυο ειχε εξω ρε ελεος)και επεφταν σταγονες στο κρεβατι.Πεφτω στα γονατα οπου συνεχιζει την πιπα με καραμελωμα αρχιδιων.΄΄τι θες να κανουμε λεει΄΄και την γυρναω πισωκολλητο οπου αντεχει το σφυροκοπημα ενω μου ελεγε ''θα με σκισεις και εχω και υπολοιπο βαρδιας'' μετα απο λιγο πεφτει και τον βγαζω.΄΄τι μου λεει επεσε΄΄,΄΄ναι της λεω ειναι σαν το χρηματιστηριο και αυτος που ανεβοκατεβαινει΄΄.Με ριχνει στο κρεβατι και μου παιρνει αλλη μια πιπα ενω με φιλουσε ακαταπαυστα στο λαιμο και στο μαγουλο με αποτελεσμα να μου γυνει ξανα θηριο ανημερο.Ξαφνικα ανεβαινει απο πανω και αρχιζει ενα δυνατο τρομπολινο πανω στο εργαλειο που και ο μεγαλυτερος γαμικουλας θα τελειωνε.Με ολο μπριο και κεφι μου λεει με γαμησες καλα ...πως σου φανηκε μαζι μου.Μια χαρα της λεω με χαιρετα και αποχωρει.Η αληθεια ειναι οτι ημουν φοβισμενος καθως με πηρε μονοτερμα και δεν με αφησε ουτε το ονομα μου να πω...πραγματικα μια καλη επιλογη αναμεσα σε πολλες ξεπετατζουδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού