Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μπηκα μεσα το σπιτι ανακαινισμενο αλλα το πατωμα ειχε χαρακιες και γενικα οχι αλλαγμενο.Παντως γενικα ωραιος ο χωρος υποδοχης.

Η τσατσα βγαινει και λεει 20 ευρω(ουτε 50,ουτε 100,ουτε 200) πιπα,πισσοκωλλητο και ελευθερα πιασηματα.Βγαινει η κοπελα η οποια ηταν του γουστου μου.Μελαγχροινη,νομιζω γυρω στα 30-35, με μπουκλε μακρια μαλλια,πολλα πιασηματα και σχετικα οχι πολυ αδυνατη.Βγηκε με ασπρο φορεματακι πολυ καλο.Ωραια λεω και μπαινω.Η τσατσα ευγενεστατη.Το δωματιο πολυ πορτοκαλι πολλα μαξιλαρια και το στρωμα πολυ μαλακο.Το κρεβατι δεν ετριζε.Επικινδυνη ξυλινη επενδυση.Απο υγειονομικης πλευρας αψογα.Αλλα πολλυ κρυο.

Η κοπελα,ονομα δεν μου ειπε ουτε και ρωτησα,φιλικη φιλοτιμη και χαμογελαστη,βεβαια δεν ειχε το χαμογελο της Colgate.Στο κρεβατι πιπα πανω του μεσου ορου αλλα ολα τα λεφτα τα πιασηματα της,τα ξυρισμενα ποδια της και το στηθος της.Σχετικα ανεση χρονου.Μετα στα τεσσαρα οπου ειχε καλη συμμετοχη και πολυ ωραια θεα.Προσωπικα μου αρεσε πολυ και πιστευω θα αρεσει σε οποιον αρεσουν οι γυναικες με μεσογειακη ομορφια,πολλα πιασηματα και με καλη συμμετοχη.

Συνολικα δεν ενθουσιασθηκα αλλα για τα 20 ευρω καλα ηταν η ακομα και 30 καλα θα ηταν,50 και 100 ομως οχι.Παντως καθησε πανω απο 5-7 λεπτα και ηταν και Σαββατο.

Θα ξαναπαω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2007
A
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού