Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 51 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
απογευματινη βολτα στην φυλης με πολυ ορεξη για τσαρκα και καυλαντα.η ορεξη ομως μου κοπηκε νωρις γιατι μολις στο τριτο σπιτι που μπαινω χτυπαει τι κινητο και με ζητανε για δουλεια.επειδη πλεον δεν ειχα χρονο και μετα απο εντονο ψηστηρι απο τον αλβανοτσατσο δινω το χαρτονομισμα και μπαινω.την κοπελα την ειχα δει πολλες φορες στις τσαρκες μου αλλα δεν με τρελενε κατι πανω της και δεν εμπαινα.τα δωματια ειναι σχεδον καθαρα αλλα απο ολες τις αλλες αποψεις τραγικα.σε συνδιασμο με τις εντονες μυρωδιες του χωρου σχεδον αποπνηκτικα.μπαινει η ροζα και μετα τα τυπικα μπαινουμε στον αγωνα.πιπα μετρια με λιγο καραμελωμα και κατευθιαν ιεροποστολικο.δεκτικη σε χαδια,φιλια και αρκετα καλη συμμετοχη.στην συνεχεια πισωκολλητο οπου εγινε η καταθεση.γενικα η κοπελα δεν ειναι του γουστου μου,αλλοι μπορει να την θεωρησουν ωραια.στην συμμετοχη χωρις να κανει κατι σπαστικο εμενα δεν με ενθουσιασε.οπως εγραψα στον τιτλο η ροζα μου εβγαλε ενα φιλινγκ νοικοκυρας και εμενα τον αντρα του σπιτιου που γυρναει απο την οικοδομη κουρασμενος και ριχνει ενα ψιλο για να πεσει για υπνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Υπηρεσίες
Μέλος
13
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια