Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μιας και βρέθηκα στην πειραώς για κάτι δουλίτσες είπα να μπω από Κολωνού για να βγω Αχιλλεως προς Εθνική, πάρκαρα άνετα αμέσως μετάτην Λεωνίδου ( εξ ου και το 10 στο παρκινγκ).
η τσατσά φιλικότατη και με χιούμορ, στο οποίο συμμετείχε και η κοπέλα στο σαλόνι αφού είμασταν οι τρεις μας.
15 € η επίσκεψη.
μεχρι να μπω και να αδειάσω τα νερά από την βάρκα, νάσου και η Ντιάνα , ψηλό αδύνατο Ρουμανάκι με μικρό βυζάκι και καλοσχηματισμένο κορμί στα όρια της χαλάρωσης, θα ταν δε θαταν 25 χρονών, μαυρο μαλί και τεράστιους κρίκους στ' αυτιά.
δεν είχα προλάβει να γδυθώ και όσο γδυνόμουν η Ντιάνα με ψιλοχαίδευε, κατι που μου άρεσε.
ξάπλωσα και αμέσως σκουφάκι, ξεκίνησε με πίπα βαθιά και χαλαρά με διάθεση να με ευχαριστήσει ή τουλάχιστον έτσι έννοιωσα. Ανέβηκε από πάνω και κουνιώταν ρυθμικά μεχρι την βάση του φαλού μου, την κάρφωνα στα μάτια σαν να ήταν η γκομενα μου, ξεφύσησα στον λαιμό της και ξαφνιάστηκε που μπορεί και να της άρεσε.
Γυρίσαμε σε πισωκολήτό αφηνωντας μου να θαυμασω, τραβήξω, χουφτώσω και κολησω στα κολομάγουλά της, την είδα να κοιτάει στον καθρεφτη σαν να θαυμαζε την εικόνα. Μόλις είδε ότι μας έπαιρνε ο χρόνος (ακουσε και πελάτες στο σαλόνι) αρχισε να μου χαιδεύει τα αρχίδια βοηθόντας με να χύσω, αλλά παραμένωντας στην θέση της μέχρι να ψιλοχαλαρώσω.
Γενικά το ευχαριστήθηκα, ήταν αυτό που ζητούσα, εκτός του μικρού βυζιού, όμορφα, γρήγορα και φτηνά ένα τίμιο μαγαζι που το τιμήσει στο παρελθόν και θα το ξανατημίσω στο μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Fuckable
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια