Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 26 10
Μπουρδέλα
60446
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Αλίκη λοιπόν είναι μια νταρντάνα γυναικάρα γύρω στα 40-45 με σφικτό σώμα αλλά μικρό σχετικά βυζί και με τις τακουνάρες που φοράει πρέπει να φθάνει το 1.85! Έχει καστανά μαλλιά καρεδάκι και τα κλασσικά Ουκρανικά χαρακτηριστικά. Ο χώρος είναι από τους πιο προσεγμένους στην περιοχή με σαλονάκι αναπαυτικό και στα δωμάτια υπάρχει τηλεόραση με προπαρασκευαστικές ταινίες. Στο προκείμενο τώρα είναι ευγενέστατη, υπομονετική κάνει μπόλικα προκαταρκτικά και δίνει φιλάκια από τα πόδια μέχρι το στήθος, τοποθετεί καποτίδιο και γυρίζει την καθαρότατη μουνάρα της σε 69 όπου είναι δεκτική σε απαλό γλύψιμο χωρίς δακτυλοσκοπήσεις. Έπειτα γύρισμα σε πισωκολλητό όπου και μετά από σύντομες επαναλαμβανόμενες παλινδρομικές κινήσεις επήλθε και το τέλος. Λίγη κουβεντούλα και μετά από ευγενικές φιλοφρονήσεις και ευχές για το νέο έτος έξοδος από το δωμάτιο.
Αυτά αγαπητοί μου συναγωνιστές. Είναι μια καλούτσικη λύση για τους Μιλφάκηδες σαν του λόγου μου. Το 10 στην πρόσβαση είναι γιατί δεν κυκλοφορώ με αυτοκίνητο στην περιοχή αυτή...
Αυτά αγαπητοί μου συναγωνιστές. Είναι μια καλούτσικη λύση για τους Μιλφάκηδες σαν του λόγου μου. Το 10 στην πρόσβαση είναι γιατί δεν κυκλοφορώ με αυτοκίνητο στην περιοχή αυτή...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού