Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 210 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σήμερα το πρωί είχα αγώνα μπάσκετ. Πριν πάω λοιπόν, είπα να περάσω από κάνα "σπιτάκι"!!! Πήγα στο 19Α (το κάτω) και πέτυχα την Ναταλία. Δεύτερη φορά που την πηδάω (και δεύτερη φορά που γράφω κριτική).

Λοιπόν, η γκόμενα είναι ΠΟΛΥ καλή. Πήγα και νωρίς-νωρίς (κατά τις 10 το πρωί) και μάλλον μόλις είχε ξεκινήσει η βάρδια της γιατί είχε τρελά κέφια. Καταρχήν βγήκε κουνιστή και λυγιστή στο σαλόνι (ήμουν μόνος μου) και άρχισε να ποζάρει, να κάνει κάτι στησίματα με την κωλάρα της τουρλωμένη και να με κοιτάει από το πλάι μρ πρόστυχο βλέμμα... Ε, δεν ήθελα και πολύ, σκάω το μπλε χαρτονόμισμα στον χτικιάρη τσάτσο και μπαίνω. Μετά από λίγο μπαίνει και η Ναταλία μες στην τρελή χαρά. Με αγκαλιάζει και με φιλάει και πέφτει κατευθείαν στα 4 πάνω στο κρεβάτι (εγώ όρθιος) και αρχίζει το κλαρίνο με την κωλάρα της στραμένη στον καθρέφτη για να βλέπω την καταπληκτική κωλοτρυπίδα της και να μου γίνεται κάγκελο σε χρόνο dt. Πολύ καλή πίπα, δυνατή και γρήγορη. Κι όσο πιο δυνατά και γρήγορα της έλεγε να πηγαίνει, τόσο πιο πολύ το έκανε. Την βάζω στα 4 και χώνομαι ανάμεσα στα πόδια της όπου τα ανοίγω όσο πάνε... το μουνάκι της σχεδόν ακουμπούσε σεντόνι με τα πόδια ορθάνοιχτα. Αρχίζω το σφυροκόπημα κι αυτή να συμμετέχει ενεργά. Στο τέλος της είπα να ανέβει από πάνω μου, πράγμα που έκανε, και ακουμπάει τις βυζάρες της πάνω στην μούρη μου... έσβησαν τα φώτα εντελώς!

Γενικά, από τα πολύ λίγα 20άρικα που δίνω ευχάριστα στην περιοχή του Μεταξουργείου. Αν θα ξαναπάω? Φυσικά!!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2008
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Ε
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού