Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 166 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για το καλο του νεου ετους και μην αντεχοντας αλλο απο ξεφρενες καταστασεις του Σαββατοβραδου αποφασισα να κατεβω τσαρκα με ενα φιλαρακι μου να σμπρωξουμε καμια τρελη ωριμαντζα! Ξεκινησαμε την τσαρκα μας απο Αλκαμενους και Περγαμου και γρηγορα στραφηκαμε προς Διδυμου μερια. Μπαινοντας στο 16 αντικριζω την γνωστη τσατσα απο Καλυμνου 48β η οποια ειναι ευγενικη και πολυ σωστη σε ολα της. Ανακοινωνει οτι εχει την Χριστινα η οποια ηταν σε δωματιο απασχολημενη, εγω βεβαια κατι επαθα αφου ειχα διαβασει τοσα για αυτην και ποτε δεν την ειχα πετυχει σε τσαρκα μου για να την παρω. Ηξερα οτι η τσαρκα μου θα σταματαγε εκει αφου πανω κατω ηξερα το τι με περιμενει. Και οντως σε λιγο βγηκε απ' το δωματιο εκανε περατζαδα απο το σαλονακι και μου εκανε το κλικ να περασω. Ο φιλος μου χτυπησε εισητηριο διπλα στην Αλονα κι εγω χωρις να χασω ευκαιρια περασα σε δωματιο. Το δωματιο οπως παντα καθαρο και περιποιημενο , και σε 3 με 4 λεπτα το πολυ ηρθε μεσα το Χριστινακι! Δεν χρειαζεται να κανω περιγραφη σωματικη και ηλικιακη αφου οι συναδελφοι με εχουν προλαβει. Με ξαπλωνει και αρχιζει τα χαδακια της, τριβοντας τις βυζαρες της πανω μου και πανω στο εργαλειο οπου δεν ηθελα και πολυ να ερθω σε πληρη στηση! Μου εκανε κατι χεριασματα πεους και @ρχιδιων και με ρωτησε με ποιο τροπο να συνεχισει στο στοματικο. Της ειπα και εκεινη μου ειπε μπραβο , ετσι πρεπει... Ψιλοκαλο τσιμπουκακι κι εγω καθ' ολη τη διαρκαια χεριαζα και δαχτιλιαζα τη μουναρα της. Στα του σεξ τωρα την πηρα σε τρεις στασεις πισωκολητο για αρχη , μετα αυτη απο πανω οπου εδεινε καλα μπορω να πω και για το φιναλε την γυρισα σε κλασσικο οθωμανικο! Μπινελικακια και διαφορα προστυχολογα και απο τους δυο συνοδευσαν το γαμησακι μας. Τιμια επιλογη που αξιζει να υπαρχει στον καταλογο του καθε μιλφακια.-

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
200
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού