Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240214
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πηγα στη Χριστινα στις 4 Ιανουαριου και ειχα ξαναπαει πιο παλια.Ο λογος για τον οποιο ξαναπηγα ειναι οτι κανει πολυ καλο σεξ και δεν ειχα ορεξη για να κανω βολτες και να ρισκαρω!Η κοπελα κατα τη γνωμη μου ειναι χαλια στο πρωσοπο,αλλα της εβαλα 6,διοτι εχει αρκετα καλο σωμα!Στο δωματιο περασα τελεια.Το μονο αρνητικο ειναι οτι προσπιειται οτι ευχαριστιεται μερικες φορες και εμενα που το εχω παρατηρησει με χαλαει.Επισης με χαλαει ο αγαρμπος τροπος που κανει τα προκαταρκτικα.Οταν μπηκε στο δωματιο μου ορμησε σαν να ηθελε να με κατασπαραξει.Σε καποιους αρεσει αυτο,εμενα ομως δεν μου αρεσε,αλλα τελωςπαντων,υπηρχαν πολλα θετικα.Μετα απο τα προκαταρκτικα καναμε τη σταση 69!Το ευχαριστιθηκα αρκετα για να ειμαι ειλικρινης.Μου επερνε πιπα και εγω κοιτουσα το μουνακι της.Μετα απο το καταπλικτικο τσιμπουκι,ανεβηκε απο επανω και εγω δεν αντεξα και εξπερματωσα.Ο χωρος αρκετα καθαρος και σε σχεση με αλλα μπουρδελα ειναι ο πιο καθαρος.Δεν μου αρεσε ομως ο υψηλος φωτισμος.Την κοπελα την προτεινω σε οσους θελουν να περασουν καλα χωρις να ενδιαφερονται για την ομορφια του προσωπου.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού