Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 98 10
Μπουρδέλα
152015
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για 6η φορα στην χωματιανου 4 φορες στο πανω και 2 στο κατω.Πετυχα οπως και το περιμενα αλλωστε την Ελενα.Η κοπελα ειναι 20 χρονων απο Ρωσσια ψιλη,ωραιο σωμα και προσωπο γενικως κουκλιτσα.Δεν δουλευει πολυ καιρο τουλαχιστον στο συγκεκριμενο ρδελο και την ειχα ξαναπαρει οταν ειχε πρωτοξεκινησει στο εν λογο μαγαζι με τις εντυπωσεις μου να μην ειναι και οι καλυτερες τοτε(ηταν γενικα απομακρη με ενα βλεμμα στο πουθενα και φαινοταν οτι ηταν νεα στο επαγγελμα και δε γουσταρε).
Επειδη ομως ειμαι λατρεις του ανατολικου μπλοκ ειπα να την δοκιμασω παλι...και δεν εχασα.Ηξερα απ την αρχη οτι δεν θα εχει προκαταρτικα κλπ αλλα δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα οποτε ξεκινησε με μια καλη πιπα σχετικα και οταν τελειωσε ξεκινησαμε τη μαχη.Επειδη ομως πρωτου ερθω στην Ελενα ειχα παει πριν κανα μισαωρο σε καποιο αλλο ιδρυμα και ειχαν φυγει τα χοντρα το αποτελεσμα ηταν να μην τελειωνω με τιποτα.Καναμε πολλες στασεις πανω,κατω,πισω,πλαγια κλπ εις διπλουν αλλα το αποτελεσμα δεν ερχοταν σε αντιθεση με την κουραση που τα ειχαμε φτυσει και οι δυο(μιλαμε για πολυ υδρωτα).Παρολα αυτα η κοπελα δεν τα παρατησε(αν και ειχαν περασει κοντα 15λεπτα) αν και το περιμενα αλλα αντιθετως μου ειπε να συνεχισουμε ομως επειδη δεν την παλευα αλλο της ειπα τερμα και την αποχαιρετησα χωρις να τελειωσω....Ετσι υστερα απο αυτο αναθεωρησα τις εντυπωσεις τις πρωτης επισκεψης μου στην εν λογο κοπελα και μαλλον θα την ξανατιμησω
Προτεινετε σε οσους γουσταρουν ομορφα και μικρα πιπινακια...
Επειδη ομως ειμαι λατρεις του ανατολικου μπλοκ ειπα να την δοκιμασω παλι...και δεν εχασα.Ηξερα απ την αρχη οτι δεν θα εχει προκαταρτικα κλπ αλλα δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα οποτε ξεκινησε με μια καλη πιπα σχετικα και οταν τελειωσε ξεκινησαμε τη μαχη.Επειδη ομως πρωτου ερθω στην Ελενα ειχα παει πριν κανα μισαωρο σε καποιο αλλο ιδρυμα και ειχαν φυγει τα χοντρα το αποτελεσμα ηταν να μην τελειωνω με τιποτα.Καναμε πολλες στασεις πανω,κατω,πισω,πλαγια κλπ εις διπλουν αλλα το αποτελεσμα δεν ερχοταν σε αντιθεση με την κουραση που τα ειχαμε φτυσει και οι δυο(μιλαμε για πολυ υδρωτα).Παρολα αυτα η κοπελα δεν τα παρατησε(αν και ειχαν περασει κοντα 15λεπτα) αν και το περιμενα αλλα αντιθετως μου ειπε να συνεχισουμε ομως επειδη δεν την παλευα αλλο της ειπα τερμα και την αποχαιρετησα χωρις να τελειωσω....Ετσι υστερα απο αυτο αναθεωρησα τις εντυπωσεις τις πρωτης επισκεψης μου στην εν λογο κοπελα και μαλλον θα την ξανατιμησω
Προτεινετε σε οσους γουσταρουν ομορφα και μικρα πιπινακια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού