Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 131 10
Γενική βαθμολογία

4.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Αρχικά να επισημάνω, ότι για πρώτη φορά σε επίσκεψη μου στην περιοχή τα σπιτάκια ήταν άδεια. Εντελώς άδεια όμως, γεγονός το οποίο μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι ήταν σχετικά εργάσιμη μέρα, λόγω ωραρίου κατασημάτων. Δεύτερον, η χαμηλή βαθμολογία στην τσατσά, ωφείλεται στο ότι στην πρώτη μου βόλτα, καθώς έφευγα μου έκλεισε την πόρτα με δύναμη.

Η Νικολέτα είναι εκ Ρουμανίας (στην αρχή λέει από Ισπανία και σε δεύτερη ερώτηση το γυρίζει), 1.65 περίπου, βαμμένη ξανθιά, στήθος 2άρι, λίγα επιπλέον κιλά στην περιφέρεια. Στο σαλόνι εμφανίστηκε με καυλιάρικο μαύρο καλσόν.

Στα της πράξης, ξεκινάει με βαριεστημένη πίπα, με αρκετό χέρι και δόντι. Σε καθοδήγηση μου για να βγάλει χέρι δεν υπάκουσε. Στη συνέχεια η πίπα όχι απλά δεν βελτιώθηκε, αλλά στην πορεία τον έβγαλε από το στόμα της και έγλυφε απλά το κεφαλάκι. Για γλύψιμο @@ ούτε συζήτηση, της το ζήτησα και ήταν αρνητική. Επειδή ήμουν "φορτωμένος" της ζήτησα να ξαπλώσει, να ανοίξει τα πόδια και να ξεκινήσουμε την αγαπημένη μου ιεραποστολική στάση. Σφυροκοπήθηκε για κανά πεντάλεπτο και τέλος. Στο τέλος με ρώτησε με χαμόγελο - ως εκ θαύματος άλλαξε διάθεση - γιατί τελείωσα νωρίς, της εξήγησα (είχα κατακαυλώσει με χαμούρεμα το προηγούμενο βράδυ, χωρίς να γαμήσω τελικά), είπαμε και άλλες δυο κουβέντες και τέλος.

Δεν θα ξαναπήγαινα, παρά μόνο αν ήμουν πολύ "φορτωμένος" όπως σήμερα και δεν είχα διάθεση να γυρίζω από σπίτι σε σπίτι για να ξεφορτώσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Υπηρεσίες
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265