Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 162 10
Μπουρδέλα
186700
Γενική βαθμολογία
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Έκανα χτες μια βόλτα στην περιοχή (ύστερα από πολύ καιρό) και έπεσα στην συγκεκριμένη κοπέλα.
Τζούλια, 27 χρόνων από Ρουμανία(?) με σοφιστικέ γυαλιά (αν και δεν τα φόραγε όταν μπήκε στο δωμάτιο), βυζάρες, περιττά κιλά και tatoo πάνω από τον κώλο και ψηλά στον ώμο.
Έπαθα το κατιτίς μου μόλις την είδα, έδωσα το παράβολο (15€) και μπήκα στο δωμάτιο (παραδόξως καλό για μπουρδέλο).
Αρκετά ευγενική η κοπέλα στο δωμάτιο αλλά πολύ ψυχρή κατά την εργασία.
Ξεκίνησε με μια αδιάφορη πίπα (δεν κάνει ακάποτο, ούτε τελείωμα κάπου στο σώμα), αλλάξαμε 3 στάσεις, δεν κατάφερα να τελειώσω και όταν τις είπα να με τελειώσει με πίπα άρχισε τις γκρίνιες.
Τελικά μου τράβηξε μια μαλακία του ελέους και έφυγε ευχαριστώντας με...
Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Τζούλια, 27 χρόνων από Ρουμανία(?) με σοφιστικέ γυαλιά (αν και δεν τα φόραγε όταν μπήκε στο δωμάτιο), βυζάρες, περιττά κιλά και tatoo πάνω από τον κώλο και ψηλά στον ώμο.
Έπαθα το κατιτίς μου μόλις την είδα, έδωσα το παράβολο (15€) και μπήκα στο δωμάτιο (παραδόξως καλό για μπουρδέλο).
Αρκετά ευγενική η κοπέλα στο δωμάτιο αλλά πολύ ψυχρή κατά την εργασία.
Ξεκίνησε με μια αδιάφορη πίπα (δεν κάνει ακάποτο, ούτε τελείωμα κάπου στο σώμα), αλλάξαμε 3 στάσεις, δεν κατάφερα να τελειώσω και όταν τις είπα να με τελειώσει με πίπα άρχισε τις γκρίνιες.
Τελικά μου τράβηξε μια μαλακία του ελέους και έφυγε ευχαριστώντας με...
Δεν θα την ξαναπροτιμήσω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού