Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 166 10
Μπουρδέλα
214217
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σχεδόν κάθε βραδύ επισκέπτομαι το εξαίρετο αυτό site και διαβάζω κριτικές για τις κοπέλες των αγαπημένων σπιτιών της Αθήνας,επί ένα χρόνο τώρα.Μόλις προχτές αποφάσισα να γίνω κ γω μέλος αυτής της παρέας κ για να μη σας κουραζώ άλλο με προλόγους και εισαγωγές,μπαίνω στο ψητό!Χτές βράδυ λοίπον μετά από καφεδάκι στο γκάζι αποφάσισα να δοκιμάσω τις υπηρεσίες της γνώστη στους περισσότερους Χριστίνας.Λόγο έντονων καιρικών φαινομένων αναγκάστηκα να πάρω τ αμάξι(γι αυτό κ το 4 στο parking).Εισοδος στον οίκο κ πέρασμα στο πεντακάθαρο δωμάτιο με το άκουσμα κ μόνο του ονόματος(απ τις κριτικες που ειχα διαβασει,δε περιμενα να δω κ εμφάνιση γτ πολύ πιθανό να έφευγα τρέχοντας).Δωμάτιο όπως προείπα πολύ καθαρό κ με τσοντούλα στη τv για προετοιμασία...Η Χριστίνα μπήκε μετά απο 5΄ με πολύ διάθεση για παιχνίδι.Ήρθε στο πλάι του κρεβατιού,δίνοντάς μου υπέροχη θέα απ τον καθρέφτη κ άρχισε τα χάδια.Φιλάκια στο λαιμό κ σ όλο το σώμα κ κατέληξε χαμηλά να παίζει με τ @@ μου.Οταν ήρθε η ώρα για το μπουκιτσι με ρώτησε αν θέλω ακάποτο κ της είπα όχι(έχουν περάσει γεννιές και γεννιές σκέφτικα απ αυτο το στόμα)μπράβο μωρό μου μ απάντησε κ έβαλε τη καποτα.καλή πιπα με λίγο δοντι,με ωραία ένταση κ καλή διάρκεια,καραμέλωμα στ@@ κ πάλι κ βουρ!Πρώτη στάση στα 4 με την υπέροχη κωλάρα που σε κανει να ξεχνάς οτι πηδάς τη προγιαγια σου και μετά απο κατω αυτή όπου ήρθε κ το τέλος πάνω στον απαίσιο βυζο.Συνοψίζοντας,η κύρια ειναι πόλυ μεγαλύτερη απο 50 κ 55 που διάβασα παρακάτω(κατά την γνώμη μ πάντα!Ρίχνει ανετα ενα-δυο χρονακια στη γιαγιά μ που ειναι 60)αλλά οι υπηρεσίες τις κ η διάθεση της σε ανταμοίβουν!ουτε ενα δάκρυ δεν έσταξε για το 20ρικο.Στα μείων για μένα μόνο το βυζί!Πέρασα πολύ ωραία.χαιρετώ μέχρι την επόμενη κριτική
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού