Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 294 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ειχα σκοπο να γραψω μια πιο εμπεριστατωμένη κριτικη αλλά διαβαζοντας τους πιο κατω συναγωνιστες νομιζω με εχουν καλυψει για το τι περιπου θα συναντησει καποιος από αποψη υπηρεσιων κ εμφανισης..

Την είχα ξαναπαρει πριν ένα χρόνο στο Φ134 κ τοτε ηταν ψιλόξεπετα αλλά είχα περασει καλά σε γενικές γραμμες καθώς δινω μεγαλο ρόλο στην εμφανιση..πιο αδύνατη τωρα κ αλλαγμένη στο προσωπο (δεν ξέρω πως αλλά μου αρεσε περισσότερο την δευτερη φορα στο προσωπο)

Για μενα τα εχει ολα εμφανιση-υπηρεσιες-συμπεριφορα και σημαντικότερο το στυλ της τανας που θα επρεπε ολες να εχουν.. ωραιο προστυχο βλεμμα, μπολικη τρελλα κ να γουσταρει αυτο που κανει

Βεβαια ολα τα παραπανω είναι θεμα γουστου..
Μπορει να υπαρχουν πιο ομορφες (αυτήν την στιγμή στην φυλης δεν νομιζω), με πιο καλες υπηρεσιες κ πιο καλη συμπεριφορα αλλα η αννα ξεχωριζει για τον συνδυασμο ολων αυτων

Στην συμπεριφορα ομως υπάρχει ενα θεμα: είναι κυκλοθυμική κ εχει επιθετικη συμπεριφορα
Εκει που περνας καλα μπορει να κανεις μια κινηση που δεν θα της αρεσει και να χαλασει ολη η φαση..παιζει ρολο βεβαια κ εαν την συναντησεις σε ωρες αιχμης που σε εναν, ελάχιστο, βαθμο νομιζω δικαιολογειται

Να αναφέρω οτι η τσατσα ευα κυκλοφορει ένα βιβλιαράκι με επαγγελματικές ημιγυμνες φωτο της άννας κ διαφημίζει ότι είναι για φωτογράφιση περιοδικού..εχω τις επιφυλάξεις μου εαν θα δημοσιευτούν αλλά δεν έχει να ζηλεψει τιποτα από άλλα μοντελα (φυσικά κ ηταν επεξεργασμενες αλλά κ ποιου μοντελου δεν εχουν φωτοσοπ)

Κλεινοντας θα αναφερω δύο ατακες που πέταξε με πολυ φυσικο τρόπο κ αυτο ακριβώς είναι που μου αρεσει σε μια τανα..
Τελειωνω στο στηθος της κ εκει που παω να της φέρω χαρτι να σκουπιστεί μου λεει μεταξυ σοβαρου κ αστειου " τι στο διαολο τρωτε το πρωι κ βγαζετε τοσα χυσια"
κ η δευτερη
είναι ετοιμη να φύγει κ χτυπάει το κινητό μου..δεν φεύγει κ περιμένει να απαντήσω..δεν το σηκώνω κ ακοιλουθει ο εξης διαλογος
¨ποιος είναι¨ με ρωτάει
"η γκομενα μου" της κανω
"δεν θα το σηκώσεις"
"οχι"
" κ τι θα τις πει γιατι δεν το σήκωσες"
"οτι δεν το άκουγα"
κ με κοιταει με ύφος λεγοντάς μου ¨ε ρε ξύλο που θελετε" ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.240
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια