Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 55 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Δεν ειχα ξανασυναντησει τη συγκεκριμενη κοπελα σε προηγουμενη τσαρκα μου και ουτε καν ειχα διαβασει κατι για τις υπηρεσιες της. Προκειται για ενα μιλφακι το οποιο ειναι 40αρικο σιγουρα και εχει καταγωγη απο Ουγγαρια. Αρκετα καλη εμφανιση για την ηλικια της, καλο σωμα και ικανοποιητικο βυζακι. Δεν το πολυσκεφτηκα, εδωσα το μπλε εισητηριο και περασα στο πεντακαθαρο δωματιο που ακομα φιλοι μου μυριζει η μπογια! Ημουνα ο μονος πελατης και σε κανα πενταλεπτο το πολυ η κοπελα μπηκε στο δωματιο. Εκπαιδευτικη ταινια στη τηλεοραση πλασμα παρακαλω! Πολυ καλος χωρος για μπουρδελο , με κλιματιστικο οροφης και προσεγμενα τα παντα. Ελαχιστα προκαταρκτικα και αφου μου την επαιξε λιγο για να ερθω σε πληρη στηση μου περασε το περικαυλιδιο. Πιπα πολυ μετρια, τιποτα το αξιολογο. Στα του σεξ τωρα την πηρα κανονικα , αυτη απο πανω οπου δεν εδινε καθολου και ολοκληρωση σε πισωκολητη σταση οπου μπορω να πω ηταν και το καλυτερο γιατι αντεχε το σφυροκοπημα. Μου φανηκε λιγακι βιαστικη και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι αφου δεν ειχε μπει κανενας αλλος πελατης. Σε γενικες γραμμες πολυ μετρια και δεν υπαρχει περιπτωση να την ξανατιμησω. Δεν κλαιω το εικοσαρικο αλλα πιστευω οτι υπαρχουν πιο τιμιες επιλογες.-

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
200
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού